Obavijesti

News

Komentari 65

Nakon svađe, uzeo je pušku i svog susjeda upucao u glavu

Nakon svađe, uzeo je pušku i svog susjeda upucao u glavu
3

Selanec: Pijani Božo P. pozvao je susjeda Željka C. da dođe kod njega u kuću. Željko je pristao. Posvađali su se i Božo je Željka upucao puškom kućne izrade

VIDEO

Križevački policajci su u srijedu u večernjim satima dovršili kriminalističko istraživanje nad Božom P. (54), temeljem osnovane sumnje da je on u utorak u prijepodnevnim satima u svojoj kući, u mjestu Selanec kod Križevaca, ubio svog susjeda Željka C. (41). 

- Bilo je oko 8.30 sati kada je susjed vidno pijan došao po Željka koji se nije dobro osjećao jer je i on večer prije pio. Unatoč mom protivljenju ipak ga je Božo nagovorio da dođe kod njega kazavši kako on ima lijek, te da se može i kod njega odmarati - priča Željkova supruga Ivančica.

Dva sata kasnije, dok je radila u vrtu, čula je nešto nalik na pucanj, ali je pomislila da se nešto srušilo u Božinoj kući gdje se nalazio i njezin suprug. Poslala je 7-godišnju kći da vidi što se tamo događa. Na svoje zaprepaštenje djevojčica je kroz otvoreni prozor ugledala teško ranjenog oca. Šokirana djevojčica otrčala je majci. U isto vrijeme je iz kuće izašao i Božo govoreći susjedi da se Željko ubio. 

Kad sam nazvala bolnicu rekli su mi da ima metak u glavi. Stoga sam pozvala policiju

- Pozvala sam Hitnu koja je Željka odvezla u koprivničku Opću bolnicu. Kad sam nazvala bolnicu rekli su mi da ima metak u glavi. Stoga sam pozvala policiju, koja je ponovo došla i tek onda uhitila Božu - priča Ivančica.

Prije dolaska policije Božo je nastavio po selu širiti vijest kako se Željko ubio. Dok se Božo trijeznio u policijskoj postaji (izmjereno mu je čak 3,95 promila alkohola), njegov susjed se borio za život. Zbog težine ozljeda preminuo je u večernjim satima.

Nakon krim obrade, koja je dovršena u srijedu u večernjim satima, osumnjičeni Božo P. je predan pritvorskom nadzorniku. Policija je kod njega pronašla dvije puške domaće izrade i malokalibarsko streljivo, koje je posjedovao bez dozvole. Protiv njega je podnesena kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu u Varaždinu, gdje je u četvrtak izveden pred Istražnog suca Županijskog suda u Varaždinu.

Neslužbeno doznajemo da je Božo. P. početkom 90-tih godina već odgovarao za pokušaj ubojstva vlastitog oca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju
FOTOGRAFIJA PRIVOĐENJA

Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju

Zagrebačka policija izvijestila je o detaljima teškog ubojstva na Črnomercu