News

Komentari 51

Nakon tri mjeseca Zadravec se vratila na posao u Vinogradskoj

Nakon tri mjeseca Zadravec se vratila na posao u Vinogradskoj

Radi na mjestu voditeljice odjela za neuroradiologiju te ispod sebe ima troje, četvero ljudi. Sve najnormalnije funkcionira i nadamo se da će tako i ostati, kaže ravnatelj Vagić koji nije komentirao prijave za mobing

Kolegica Dijana Zadravec vratila se nakon godišnjeg odmora na posao, a prije toga je prekinula bolovanje. Radi na mjestu voditeljice odjela za neuroradiologiju te ispod sebe ima troje, četvero ljudi. Sve najnormalnije funkcionira i nadamo se da će tako i ostati, rekao nam je ravnatelj KBC Sestre milosrdnice, prof. dr.sc. Davor Vagić.

POGLEDAJTE VIDEO: Smjena Dijane Zadravec

Pitali smo ga i što je s prijavama za mobing koje su djelatnici podigli protiv prof. dr. Zadravec.

- Nema ništa novoga. To niti ne smijem komentirati - pojasnio nam je dr. Vagić.

Dr. Dijana Zadravec na bolovanju i godišnjem provela je više od tri mjeseca. Sredinom svibnja smijenjena s mjesta predstojnice Kliničkog zavoda za dijagnostičku i intervencijsku radiologiju Kliničkog bolničkog centra Sestre milosrdnice. Povod smjene bile su prijave djelatnika s odjela radiologije za mobing te otkazi radiologa koje su navodno dali upravo zbog dr. Zadravec.

Za vrijeme trajanja bolovanja Zadravec se više puta nalazila ministrom Berošem s kojim je svojevremeno imala i javni sukob kada je lani u javnost procurila snima njihove svađe oko imenovanja novog ravnatelja bolnice. Godinu dana kasnije Zadravec se bila i prijavila na natječaj za ravnateljicu KBC-a Sestre milosrdnice, no nije prošla.

Bolnicu je u lipnju preuzeo prof.dr.sc. Davor Vagić.

Najčitaniji članci