Obavijesti

News

Komentari 7

Naoružana mačetom napala bivšeg i natjerala ga na seks

Naoružana mačetom napala bivšeg i natjerala ga na seks
1

SAD: Djevojka (19) je provalila u kuću bivšeg dečka. Naoružana mačetom naredila mu je da se skine i legne na krevet. Kada ju je pokušao zaustaviti, Mears je odbila i ugrizla ga za ruku

VIDEO

Djevojka iz Montane upala je u kuću bivšeg dečka naoružana mačetom, naredila mu da skine svu odjeću i prisilila ga na spolni odnos, objavljeno je iz policije. Samantha Ray Mears (19) u petak je optužena za provalu i oružani napad te za još neke manje prekršaje. 

Prema dostupnim informacijama, Mears je provalila kod kuće svojeg bivšeg dečka dok je on bio odsutan. Dočekala ga je s velikim nožem i od njega zatražila da se razodjene i legne na krevet. 

Uplašen da bi ga njegova bivša mogla ozbiljno ozlijediti, muškarac je poslušao i legao na krevet. Natjerala ga je na spolni odnos i cijelo to vrijeme držala mačetu. Kada ju je pokušao zaustaviti, Mears je odbila i ugrizla ga za ruku, piše lokalni portal KFBB.

Zatim je sjela na krevet i dalje držeći mačetu u ruci i pomokrila se po krevetu žrtve. Pobjegao iz sobe uz izliku da se mora javiti prijatelju, pa je pozvao policiju.

Ovo nije prvi napad na bivšeg 

Djevojka, koja najvjerojatnije pati od ozbiljnijeg psihičkog poremećaja, branila se tvrdeći da ju je muškarac oteo i dao joj mačetu da se brani, navodi se u priopćenju lokalne policije. 

Incident s provalom i prisilnim spolnim odnosom nije prvi napad Mearsove na bivšeg dečka.

Prvi napad dogodio se u travnju, kada je Mears povukla žrtvu za kosu, udarila ga u lice i potom ga pokušala ugušiti pritiskujući prstima njegov grkljan. I u ovom slučaju intervenirala je policija, a nesretni bivši dečko tada je policiji objasnio da se u tom slučaju nije usudio fizički braniti jer se bojao problema sa zakonom, piše Great Falls Tribune.  

Maers je pritvorena nakon prvog napada, a drugi napad je počinila samo dva dana nakon što je puštena na slobodu. Nakon novog incidenta s mačetom, optuženoj je određena jamčevina u iznosu od 50.000 dolara i zabrana pristupa žrtvi

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.