News

Komentari 4

Napad kod Ozlja: Posvađali se, pa ga pokušao ubiti sjekirom

Napad kod Ozlja: Posvađali se, pa ga pokušao ubiti sjekirom

Osumnjičeniku je određen istražni zatvor. Napad se doogodio u nedjelju, a napadnuti 43-godišnjak pukom srećom prošao je s lakšim ozljedama

Osumnjičeniku (51) iz Ozlja koji je u nedjelju na području Ozlja sjekirom pokušao ubiti 43-godišnjaka nakon uhićenja je ispitan na Županijskom državnom odvjetništvu u Karlovcu, te mu je određeno zadržanje u istražnom zatvoru.

- Postoji osnovana sumnja da je 51-godišnji osumnjičenik 21. ožujka 2021. na području Ozlja, nakon verbalnog sukoba sa 43-godišnjim oštećenikom, u cilju da ga usmrti, vrhom alata kojeg je donio sa sobom udario oštećenika u predjelu čeonog dijela glave. Osnovano se sumnja da je osumnjičenik nanio 43-godišnjaku reznu ozljedu glave, a samo stjecajem okolnosti nisu nastupile teže posljedice - izvijestio je DORH. 

Sudac istrage Županijskog suda u Karlovcu prihvatio je u cijelosti prijedlog Županijskog državnog odvjetništva u Karlovcu i 51-godišnjem osumnjičeniku odredio istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Najčitaniji članci