News

Komentari 251

Napali američku vojnu bazu u Iraku i pogodili s 10 projektila

Napali američku vojnu bazu u Iraku i pogodili s 10 projektila

Iranski državni mediji javljaju da je napad pokrenula Islamska revolucionarna garda i otvoreno tvrde da je riječ o osvetničkoj operaciji kojom odgovaraju na američki atentat na njihovog generala...

Američka vojska potvrdila je da je Iran ispalio projektile na zrakoplovnu vojnu u Iraku u kojoj se nalaze američki vojnici. Informaciju o napadu potvrdila je i iranska Islamska revolucionarna garda, piše CNN.

Iranski državni mediji javljaju da je napad pokrenula Islamska revolucionarna garda i otvoreno tvrde da je riječ o osvetničkoj operaciji kojom odgovaraju na američki atentat na njihova generala Kasema Sulejmanija.

- Islamska revolucionarna garda je objavila da je više projektila lansirano prema iračkoj zračnoj bazi Ain-Asad, u kojoj su stacionarne američke trupe. Riječ je o osvetničkoj operaciji za ubojstvo generala Revolucionarne garde Kasema Sulejmanija. Akcija se zove 'Mučenik Sulejmani', a napad je lansirala zračna divizija Revolucionarne garde, rečeno je na iranskoj državnoj televiziji, kako je citira agencija Associated Press.

Najčitaniji članci