Obavijesti

News

Komentari 153

Napali gradonačelnika Vrgorca: "Nisi zaposlija moga malog..."

Napali gradonačelnika Vrgorca: "Nisi zaposlija moga malog..."
1

Gradonačelnik je stao u obranu gradskih službenika zbog čega je fizički napadnut. Prije napada sami službenici su u ime ljutitog građanina ispisali žalbu na riješenje

VIDEO

U petak, pred kraj radnog vremena oko 14.30 sati u službenim prostorijama gradske uprave Grada Vrgorca muškarac je fizički napao vrgoračkog gradonačelnika Antu Pranića.

Dok su se, kako nam je rekao gradonačelnik Pranić on i njegov zamjenik nalazili u uredu gradonačelnika, čuli su viku iz drugog ureda.

"Muška je osoba galamila, psovala i prijetila, pa sam otišao do ureda iz kojeg je dopirala vika jer mi je bilo čudno što se događa. Ušavši u ured zatekao sam muškarca koji je vrijeđala povišenim tonom službenike. Obratio sam mu se uz riječi kako ne može na takav način i takvim tonom napadati i vrijeđati gradske službenike u službenim prostorijama", rekao nam je Pranić.

Od njega saznajemo kako je muškarac došao zbog duga za komunalnu naknadu od 2009. godine do danas i za koji je dobio ovrhu.

"Ma nije on sam s obzirom da su gradu fizičke i pravne osobe dužne oko 3 milijuna kuna duga za komunalnu naknadu. Mi smo svim dužnicima poslali ovrhe s mogućnošću žalbe i otpisom dijela duga. Ovaj gospodin je dugovao Gradu 1.250,55 kuna od 2009. točnije mjesečno je trebao plaćati 18 kuna i imao je pravo na žalbu, ali poanta njegovog dolaska nije dug", nastavlja Pranić.

"Kada je vidio da sam došao, krenuo je fizički prema meni govoreći "nisi mi maloga zaposlio", te me šakom okrznuo po glavi jer sam se uspio izmaknuti".

Od gradonačelnika saznajemo kako do sada dugove prema Gradu nisu svi dužnici plaćali po istim kriterijima.

"Neki su Vrgorčani uredno plaćali i podmirivali svoja dugovanja, a nekima se dug opraštao. Toga više nema. Svi smo isti i za sve važe isti zakoni i pravila. Tako je i u trenutka dobivanja poslova. Nikome neću pogodovati svi imaju ista prava, pa tako i sin dotičnog gospodina."

Gradonačelnik nije pozvao policiju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 153
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice
OKLIZNULA SE

VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice

Vještak Stanko Smodlaka  je potvrdio da je u nesreći smrtno stradala žena od udara vlaka koji se kretao iz Perkovića prema Solinu
Manjine: Jandrokovića ćemo podržati za predsjednika Sabora
ODLUČILI NAKON SASTANKA

Manjine: Jandrokovića ćemo podržati za predsjednika Sabora

Tom bi odlukom HDZ uz svoj 61 mandat imao svih osam 'manjinaca' te bi u slučaju da se dogovore s Domovinskim pokretom koji ima 13 mandata imali 82 ruke