Obavijesti

News

Komentari 28

'Napio sam se, ukrao auto pa vozio do žene da se pomirimo'

Sljedećeg dana vratio sam automobil, parkirao sam ga blizu groblja i prijavio se policiji. Žao mi je što sam učinio, bio sam pijan, rekao je muškarac (32) iz Koprivnice....

VIDEO

Muškarac (32) iz Koprivnice nedavno je ukrao Renault Clio u kojem je vlasnik ostavio ključeve. Odvezao se njime do Zagreba i natrag, a sljedećeg se dana sam prijavio policiji. Automobil je neoštećen ostavio na parkiralištu koprivničkoga Gradskog groblja, javlja Podravski.hr.

Policajci su ga nakon toga kazneno prijavili, a tužitelji protiv njega podignuli optužnicu na koprivničkom Općinskom sudu. Tereti ga se za neovlaštenu upotrebu tuđeg auta. Tužitelji od Općinskog suda traže da muškarca proglase krivim i da ga kazne s šest mjeseci bezuvjetnog zatvora.

Tijekom ispitivanja optuženi je muškarac priznao nedjelo. Rekao je da se tog dana posvađao s izvanbračnom suprugom koja živi u Zagrebu i napio.

- Silno sam je želio vidjeti. U dvorištu sam vidio parkirani automobil, a u njemu su bili ključevi. Automobilom sam se odvezao supruzi kako bih je vidio. Sljedećeg dana vratio sam automobil, parkirao sam ga blizu groblja i prijavio se policiji. Žao mi je što sam učinio, no to ne bi bilo tako da se nisam napio i posvađao s izvanbračnom suprugom, priznao je i pokajao se optuženi 32-godišnjak.

Bez obzira na priznanje, kradljivcu automobila i dalje prijeti šest mjeseci iza rešetaka. Riječ je, navodno, o kriminalcu koji je dosad nekoliko puta pravomoćno osuđivan. 

U zatvoru je proveo godinu i devet mjeseci zbog obijesne vožnje i nanošenja tjelesne ozljede. Dvaput je osuđivan uvjetnim zatvorom zbog teške krađe i dvaput zbog pokušaja teške krađe. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju
FOTOGRAFIJA PRIVOĐENJA

Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju

Zagrebačka policija izvijestila je o detaljima teškog ubojstva na Črnomercu