Obavijesti

News

Komentari 12

‘Naš parfem Rovinj pun je mirisa ljeta i zaljubljenosti’

‘Naš parfem Rovinj pun je mirisa ljeta i zaljubljenosti’
1

Ženski “profumo di Rovigno” tako u sebi ima breskvu, narcis, đurđicu, jorgovan, a u muškoj verziji parfema ima dosta, poput lavande, limuna i bijele ambre

VIDEO

Supružnici Samantha (41) i Christian (42) Salvi osmislili su parfem koji miriše na  Rovinj. Parfem je oduševio brojne turiste ali i Rovinježe.

- U tom gradu živimo od rođenja i u njemu smo se upoznali još kao djeca, a u braku smo 13 godina. Obožavamo svoj grad koji je predivan i htjeli smo napraviti nešto posebno i drugačije, nešto po čemu će svi koji dođu u Rovinj pamtiti taj grad. Radili smo na tome više od dvije godine, a osmislili smo i žensku i mušku verziju parfema - kazali su supružnici koji su bili kandidati na županijsku nagradu "Zlatna koza". Parfem Rovinja ima u sebi cvijeće i biljke koje se mogu naći u tom istarskom gradu.

- Došla sam na  ideju sasvim slučajno, a kada nešto zaželim, sve ću napraviti da se i ostvari. Parfem ima sve "gušte" Rovinja i zapravo sadrži sve ono što se može naći po vrtovima našeg grada. Ženski "profumo di Rovigno" tako u sebi ima breskvu, narcis, đurđicu, jorgovan, a u muškoj verziji parfema kojeg je osmislio Christian, ima dosta note mora, poput lavande, limuna i bijele ambre. Proizvod smo zaštitili u Hrvatskoj ali i na europskoj razini - rekli su supružnici. Njihova je inovacija izašla i u jednom švicarskom magazinu, uz bok najvećim dizajnerima parfema.

- Još smo uvijek zaljubljeni i sretni, a veliku moć u tome ima baš naš grad kojem smo se htjeli odužiti na neki način. Tako smo osmislili i razne mirise za ambijente, koji su dobili nazive po rovinjskim ulicama. Samantha je logo koji sadrži i grb tog istarskog grada, nacrtala ručno, a parfem je rađen u jednom venecijanskom laboratoriju - kaže Christian. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.