News

Komentari 56

'Naš radnik je spriječio provalu i nastrijeljen je. Operirali su ga'

'Naš radnik je spriječio provalu i nastrijeljen je. Operirali su ga'

Josip Smiljčić, zaposlenik Čistoće, u ponedjeljak je poslijepodne ranjen hicem iz vatrenog oružja nakon što je lopova spriječio u provali u automobil. Srećom, operiran je i dobro se oporavlja...

Jučer u večernjim satima, na Bukovačkoj cesti, došlo je do nesreće. Naši radnici obavljali su svoj posao na dodjeli spremnika za odvojeno skupljanje biootpada gdje je prilikom sprečavanja krađe automobila, radnik Josip Smiljčić (34) ranjen iz vatrenog oružja. Operiran je i izvan životne opasnosti u Kliničkom bolničkom centru Zagreb. Našeg kolegu smo obišli u bolnici i želimo mu brz oporavak, priopćili su iz Zagrebačkog holdinga u utorak ujutro. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Zagrebačka policija javila je da su oko 18:40 sati u ponedjeljak primili dojavu da je muškarac ranjen hicem iz vatrenog oružja. Kada su stigli na Bukovačku cestu, utvrdili su da su trojica zaposlenika gradskog poduzeća uočila muškarca koji je provalio u Land Rover njemačkih nacionalnih oznaka u vlasništvu 71-godišnjaka. Najmlađi od njih, 34-godišnji Josip Smiljčić, potrčao je za počiniteljem. 

- Sustigao ga je i pokušao zadržati zbog čega ga je on ranio vatrenim oružjem i dao se u bijeg, stoji u priopćenju PU zagrebačke.

Nakon pto su od građana prikupili informacije, policajci su krenuli u potragu te uskoro naišli na bicikl koji je odgovarao opisu bicikla kojim je počinitelj pobjegao. U obližnjem dvorištu u Ulici Rebrovac uočili su počinitelja te mu naredili da prestane bježati, no on se oglušio. 

Muškarac je preskočio zid, a to je za njim učinio i policajac koji ga je ubrzo dostigao i savladao. Kod uhićenog muškarca policija je osim vatrebnog oružja pronašla i nož.

- Sjedio sam s društvom u kafiću i krenuli smo doma. Sjeo sam u auto i vidio da mi je razbijena desna strana. Velim kolegi 'Što se se dogodilo?' Mislio sam da je nekome auto smetao, a u međuvremenu je došao djelatnik Čistoće i rekao: "Joj, gospon pa tu se pucalo! Naš kolega je ranjen" - ispričao je vlasnik automobila i dodao da mu je radnik rekao kako je njegov kolega povikao, na što je ovaj izvadio pištolj i ranio ga u rame.

Najčitaniji članci