News

Komentari 29

Našli petero mrtvih u kući kod Berlina, među njima troje djece: Imaju rane od uboda i oružja

Našli petero mrtvih u kući kod Berlina, među njima troje djece: Imaju rane od uboda i oružja

Prema informacijama policije i državnog odvjetništva odrasli su bili stari oko 40 godina dok su djeca imala četiri, osam i deset godina. Motiv ubojstva se ne zna, niti da li je riječ o članovima iste obitelji

Policija je u subotu u kući u Senzigu, južno od Berlina pronašla petero mrtvih. Riječ je o dvoje odraslih i troje djece. Imaju ubodne ozljede i ozljede nastale od vatrenog oružja. Policiju je netko nazvao oko podneva i rekao im je da je u kući vidio mrtve ljude. 

Policija slučaj istražuje jer je očito riječ o ubojstvu.

Bild je objavio kako su prema informacijama policije i državnog odvjetništva odrasli bili stari oko 40 godina dok su djeca imala četiri, osam i deset godina. 

Za sada se ne zna da li je riječ o članovima iste obitelji, ne zna se da li se ubojica nalazi među žrtvama niti koji bi mogao biti njegov motiv. Kruže špekulacije da su stanari bili u karanteni zbog koronavirusa. No ni za to nema službene potvrde. 

U blizini kuće zapalili svijeće

Ispred kuće u subotu je bilo puno policijskih automobila, a okupile su se i brojne novinske ekipe. Vatrogasci su u kartonskoj kutiji iz kuće iznijeli životinju. Policija je popodne zatvorila još veće područje oko kuće. Susjedi nisu izlazili iz svojih domova. Policija je tijekom dana ispitivala susjede. 

Muškarac i žena su u blizini kuće upalili svijeću. Na pitanje novinara Bilda da li su poznavali mrtve, muškarac je odgovorio: "Ovo je selo, svi se poznaju". 

Najčitaniji članci