Obavijesti

News

Komentari 178

Ujak nestale Danke (2) o snimci iz Beča: 'Po hodu i kosi, čini mi se da bi to mogla biti ona...'

Ujak nestale Danke (2) o snimci iz Beča: 'Po hodu i kosi, čini mi se da bi to mogla biti ona...'

Dvogodišnja Danka nestala je u utorak rano poslijepodne u Banjskom Polju, nedaleko od Bora, u Srbiji. Odmah je pokrenuta velika potraga, ali tragova nema...

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
20.30

Ujak nestale Danke (2) o snimci iz Beča: Po hodu i kosi, čini mi se da bi to mogla biti ona...

Svi krive moju sestru, ali niko ne zna kako je. Možda izgleda hladno, ali jede iznutra. Zamislite samo kako je njoj, a da ne govorim da je i trudna uz sve te muke i ne smije se naprezati, rekao brat Dankine majke  Stefan Dragomirović.

- Sate provodi u policijskoj postaji, od jutra do mraka, u nadi da će se sjetiti nekog detalja koji može pomoći policiji. Nitko je tamo ne drži, moja sestra surađuje s policijom u istrazi i želi da joj što prije pronađu dijete - kaže za Kurir.

Također se osvrnuo i na video iz Beča.

- Snimak je jako mutan, pa ne mogu sa sigurnošću tvrditi da je to Danka. Čekamo neku službenu potvrdu. Po hodu i kosi djevojčice čini mi se da bi to mogla biti ona, ali ništa nije sigurno. Kako znaju da su te žene iz Rumunjske, tko je snimio taj video? Puno toga se tu ne poklapa. Ali mi bismo više od svega na svijetu željeli da se ona vrati kući - objašnjava ujak.

 

 

18.45

 Interpol raspisao je potragu za nestalom Dankom Ilićem (2)

24sata
17.00

Ambasada Srbije u Austriji objavila je na društvenoj mreži X apel građanima da, ukoliko na terotoriji Austrije prepoznaju nestalu djevojčicu Danku Ilić, odmah se jave Ambasadi, austrijskoj policiji ili Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije.

16.20

Policija je s Dankinom majkom vidjela snimku iz Beča: Na njoj je curica koja podsjeća na nju

 

Srpski mediji objavili su snimku na kojoj  se vide dvije žene i djevojčica za koju sumnjaju da je Danka. Snimka je navodno nastala u Beču, u društvu djevojčice su dvije žene za koje srpski mediji pišu da su Rumunjke. Ne može se sa sigurnošću reći kad je snimka nastala.

- Snimku je objavio Srbin koji živi u Beču. Pokušao se obratiti ženama koje su bile kraj djevojčice, ali one ga nisu razumjele. One su dozivale djevojčicu, ali ona se nije odazvala - piše Telegraf, koji je razgovarao s autorom snimke i objavio istu..

VIŠE PROČITAJTE OVDJE

14:02

Srbi sumnjaju da je na snimci iz Beča nestala Danka: 'Bila je s 2 Rumunjke,  nije im se odazvala'

Nakon što je srpski predsjednik Aleksandar Vučić kazao kako se noćas pojavio novi trag u slučaju nestanka malene Danke, srpski mediji objavili su snimku na kojoj se vide dvije žene i djevojčica za koju sumnjaju da je Danka. Snimka je navodno nastala u Beču, u društvu djevojčice su dvije žene za koje srpski mediji pišu da su Rumunjke. Ne može se sa sigurnošću reći kad je snimka nastala.

OVDJE VIŠE O TEMI

Komentari 178