Obavijesti

News

Komentari 248

Poljska Ukrajini tajno poslala helikoptere? Kijev: Rusija je u ratu ostala bez 234.040 vojnika

Poljska Ukrajini tajno poslala helikoptere? Kijev: Rusija je u ratu ostala bez 234.040 vojnika
2

Uživo pratite događaje 501. dana ruske invazije na Ukrajinu...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
21:58

Ne još...

Ukrajina nije spremna za članstvo u NATO-u. Rat mora završiti prije nego što Savez razmotri pridruživanje Ukrajine, kazao je u intervjuu za CNN američki predsjednik Joe Biden.
 

21:37

Teške bitke kod Bahmuta

Neprijatelj je u defenzivi na bojišnici oko Bahmuta. Na južnoj strani naše trupe su napredovale, na 'sjevernom' krilu bitke se nastavljaju bez promjena, kazala je glasnogovornica ukrajinskih oružanih snaga Hana Maliar, zamjenica ukrajinskog ministra obrane, javlja ukrajinska Pravda.

20:37

Njemačka 'ne može' kontra SAD-a

Njemačka ne može zaustaviti SAD u slanju kazetnog oružja Ukrajini, kazao je njemački predsjednik Frank-Walter Steinmeier u intervjuu za ZDF.

Steinmeier je naglasio kako je on u ime svoje države potpisao konvenciju koja brani korištenje ove vrste oružja, ali da "u ovim okolnostima ne može zaustaviti SAD".

19:10

Južnoafrička Republika domaćin je samita BRICS-a u kolovozu: Hoće li uhititi Putina ako dođe?

Južnoafrička Republika će u kolovozu ipak organizirati sastanak na vrhu BRICS-a, na koji je pozvan Vladimir Putin, i to unatoč nalogu za uhićenje koji je Međunarodni kazneni sud (ICC) izdao za ruskog predsjednika, potvrdio je u nedjelju južnoafrički predsjednik.

OVDJE VIŠE O TEMI

18:08

'To oružje se ne smije koristiti': Dio Demokrata u Kongresu nije za slanje kazetnog oružja Kijevu

Bidenova administracija i brojni zastupnici iz Demokratske i Republikanske stranke branili su odluku o tomu da se kontroverzno oružje pošalje Ukrajini, uz objašnjenje da je to potrebno kako bi se ubrzala protuofenziva Kijeva.

OVDJE VIŠE O TEMI

Komentari 248