Obavijesti

News

Komentari 4

Ne treba štedjeti: Čizmice od 119, dječje kabanice 80 kuna

Ne treba štedjeti: Čizmice od 119, dječje kabanice 80 kuna
1

BRZO SE PRERASTI: Odjeća i obuća za srednjoškolca malo je skuplja nego za prvašića. Tinejdžer će je možda moći koristiti i nagodinu, a mališan će je sigurno prerasti

VIDEO

Najjeftinije dječje gumene čizme za kišne jesenske dane našli smo za 119 kuna u Deichmannu. Za srednjoškolce su u ponudi i čizme po cijeni od 344,90 kuna u prodavaonici tvrtke Hopper.

U toj smo tvrtki pronašli i gumene čizme za prvašiće koje stoje 229,99 kuna. U internetskom outletu tvrtke Shoebedo mogu se pronaći gumene čizme za djevojčice po 150 kuna.

Većini djece draže su tenisice nego gumene čizme. Kožne tenisice za prvašiće, koje će im noge štititi od kiše, u prodavaonici Intersporta stoje od 379, a za srednjoškolce od 419,95 kuna. Tako uglavnom prodaju tenisice poznatih marki, a one koje nisu prekrivene kožom upola su jeftinije od onih kožnih.

Likovi iz crtića podižu cijenu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U prodavaonicama tvrtke Skechers ženski modeli kožnih tenisica su između 349,90 i 499,90 kuna, a muški između 319,90 i 499,90 kuna. Najniža cijena kožnih tenisica za klince koji su tek krenuli u školu u toj prodavaonici je 259,90 kuna.

Deblje majice s kapuljačom, takozvane hoodice, mogu se pronaći od 99,90 kuna u Terranovi. To su modeli za djevojčice i dječake. Cijene im se kreću do čak 499 kuna, koliko stoje neke hoodice u Intersportu. U Mangu ih za prvašiće ima za 79,90 kuna, a za srednjoškolce stoje između 129,90 i 349,90 kuna.

Najpovoljnije hoodice pronašli smo u C&A trgovini. Za dečke stoje 69,90 kuna za dečke. Toliko su i hoodice za djevojčice u prodavaonicama H&M-a.

Ako dijete poželi majicu s likom iz crtića ili neku prigodnu za Noć vještica, cijene su dvostruko ili čak trostruko veće.

Deblja ili tanja, isto te dođe

Kabanice u većini prodavaonica odjeće za djecu i mlade nismo pronašli. Samo u DM-u za 80-ak kuna prodaju kabanice brenda Hrvatski kišobran. Različitih su dezena, a postoje samo dvije veličine: za djecu i odrasle.

Imaju praktično pakiranje koje omogućuje da kabanica uvijek bude u školskoj torbi.

Jesenske “obične” jakne, za djevojčice i za dječake, u prodavaonici tvrtke Reserved stoje od 129,90 kuna. Soft shell jakne malo su skuplje, a ima jakni i za 500 kuna. Prosječna je cijena oko 300 kuna. U pojedinim prodavaonicama iste su cijene jakni bez obzira na debljinu i materijal od kojeg su napravljene.

U H&M-u traperice za prvašiće mogu se kupiti za 69,90 kuna, a za srednjoškolce od 149,90 kuna. Iste su cijene hlača i u trgovini Reserved, a cijene, i za djevojčice i za dječake, uglavnom ne prelaze 250 kuna.

Prvašića za kasnu jesen roditelji mogu opremiti za 470, a tinejdžera koji kreće u srednju školu za 550 kuna. No prvašić to nagodinu neće moći nositi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'
JOŠ JE NISU PRONAŠLI

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'

Djevojčicu od jučer traže stotine ljudi. Tu su volonteri, policija, potražni psi, Gorska služba spašavanja, rudari, helikopteri, termovizijske kamere...

Majka ostavila auto iza štale? Susjedi sumnjičavi: 'Nestanak je prijavila tek sat i pol nakon...'
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Susjedi sumnjičavi: 'Nestanak je prijavila tek sat i pol nakon...'

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...
Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu