Obavijesti

News

Komentari 34

Nećete popraviti ljuljačku? Evo vam je onda ispred vašeg ureda

Nećete popraviti ljuljačku? Evo vam je onda ispred vašeg ureda
1

Ljuljačka je stajala pred Poglavarstvom u Imotskom pet dana. Vlasnik ugostiteljskog objekta kaže da su djeca u opasnosti. Nitko nije htio, kako kaže, popraviti ljuljačku i tobogan, pa ih je on donio gradonačelniku

VIDEO

U zadnju godinu i pol više puta sam bezuspješno molbama pokušao kod gradskih vlasti utjecati kako bi se ovi rekviziti učinili sigurnima. Nažalost, nije išlo sve do trenutka kad problem svih nas ne postane i njihov problem, pred njihovim vratima - rekao nam je Tony Rebić, koji priznaje da je baš on donio ljuljačku i tobogan pred Gradsku upravu.

Tobogan su odmah uklonili komunalni redari, a ljuljačka je ostala od prošlog petka pa sve do srijede.

- Prolazio sam u subotu navečer i vidio troje djece kako se ljuljaju. Vratio sam se s alatom i ljuljačku razmontirao jer bilo me je strah da se djeca ne ozlijede i da se mene ne okrivi. Tako razmontirana je stajala sve do danas, do prije nekih dva sata, kad su došli i uklonili ljuljačku ispred Poglavarstva grada - rekao je jučer Tony.

Ljuljačka je inače, baš kao i tobogan, bila smještena u parkiću za najmlađe odmah na ulazu u šetnicu prema Modrom jezeru. Tony tu ima ugostiteljski objekt. Morao je to učiniti, kako ističe, jer svaki dan svjedoči ozljedama djece.

- Ljuljačke i tobogan nemaju atest te su svakodnevna opasnost za sigurnost djece. Naša djeca su se već nekoliko puta ozlijedila. Roditelji su nas upozorili na još jedno takvo igralište i u sklopu dječjeg vrtića u Imotskom na kojemu je svaki dan stotinjak najmlađih. Tamo je jedan vlakić, i to nesiguran za djecu. Roditelji kažu da je u sklopu igrališta za zabavu malih Imoćana u središtu grada i velika fontana bez vode i s rupom u sredini koja može biti jako opasna.

Ivana Ivanović/Pixsell

- Sva dječja igrališta su sigurna i imaju ateste, kao i dozvole Županije - rekao je gradonačelnik Ante Đuzel i uputio nas na Komunalno redarstvo i voditelja Boru Jovića.

- Ja se bavim sa smećem i javnim površinama, a ne s ljuljačkama. Ja s tim nemam ništa - poručio nam je Boro Jović.     

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...
PRISILNO IH PRIVELI

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...

Pijane žene odbile su zapovijed policajaca da prestanu sa razbijanjem te je jedna policajca uhvatila za košulju te ga počela udarati po tijelu nastojeći ga izbaciti iz objekta kada je ušao
Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)