Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Nemam veze s njim!': Sedam godina dokazuje da nije u braku

Irtiza Rubab (40), umjetničkog imena Meera, već sedam godina vodi pravnu bitku kako pred sudom dokazala da nije udana za bivšeg suradnika Ateeqa-ur-Rehmana

Foto: screenshot/Youtube

Pakistanska glumica Irtiza Rubab (40), poznatija pod umjetničkim imenom Meera, posljednjih sedam godina pred sudom pokušava dokazati da nije udana nakon što je jedan muškarac tvrdio da je njezin suprug. 

Problemi su počeli 2009. godine kada je Ateeq-ur-Rehman, poslovnjak iz Faisalabada i njezin bivši suradnik, novinarima rekao da su se on i Meera vjenčali na privatnoj ceremoniji 2007. Muškarac je čak predao i nekoliko zahtjeva za razvodom tvrdeći kako je nesretan jer pred medijima i obožavateljima nije priznala da je njegova supruga. Novinarima je pokazao i navodni vjenčani list, tvrdeći da je to siguran dokaz da su u bračnoj zajednici.

Otišao je toliko daleko da je je sudski tražio da Meera ode na pregled kako bi se utvrdilo da je još uvijek djevica pa stoga i njegova supruga. Tvrdio je da ima pravo na polovicu njezinog imetka te sudski tražio da joj se zabrani da se uda za bilo koga drugoga. Sud je sve njegove zahtjeve odbacio, a Meera i dalje tvrdi da je solo i da s njime nema nikakve veze. 

Zajedno su radili, ali nisu u vezi

Protiv Rehmana je digla i protutužbu te tražila da se dokaže autentičnost vjenčanog lista kojeg je pokazivao. Priznala je da su nekad radili zajedno na njezinim turnejama, a nakon toga je Rehman samo postao željan njezine slave. 

- Želim se udati i imati djecu, vrijeme mi istječe. Ovo jako utječe na moje mentalno stanje, ali srećom spor nije utjecao na mene u smislu da mi je zabranjeno kretanje. I dalje radim, snimam i putujem - rekla je Rubab za BBC

Činilo se da se cijela zavrzlama privodi kraju nakon što je sud u Lahoreu prošlog tjedna odbacio Rehmanove zahtjeve da se Meeri zabrani brak s drugim. Sudac Babar Nadeem poručio je da još treba utvrditi je li vjenčani list autentičan ili ne, a odluku će donijeti do kraja ove godine. 

Možda vas zanima i ovo:
Message