Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
45 komentara

Poklon iznenadio Anu i Vanju: 'Magarče, naš si najdraži dar'

NEOČEKIVANI GOST: Oduševljenje na vjenčanju u Virju kraj Đurđevca izazvao je pravi magarac. Nazvali su ga Damir jer je jedan član Kluba kazao da liči na Damira, također njihovog člana

Foto: Foto Begović
45 komentara

Mladenci Ana Marija Kapitanić i njezin suprug Vanja Sabolović te njihovih 220 gostiju doživjeli su nemalo iznenađenje kad su u salu članovi Konjičkog kluba „Virovski konjanici“ ušetali s magarcem.

- Prije drugog slijeda vidjeli smo da u salu ulaze članovi Konjičkog kluba, ali su tijelima zaklonili poklon. Čuli smo gromoglasan smijeh gostiju i kad su došli pred nas i razmaknuli se vidjeli smo magarca sa samarom na kojemu su bile dvije bale sijena, a dvojica Vanjinih kolega su nosili po vreću zobi i brezovu metlu – kazala nam je mladenka Ana Marija iz Novog Virja, gdje je sad magarac smješten u staji njezinih roditelja. 

Foto: Foto Begović

Mladoženja se nije nadao da će njegova konjička „klapa“ doista pronaći tako originalan poklon. Vanja, koji živi u Virju, član je Kluba od osnivanja, ali je nedavno zbog posla u inozemstvu morao prodati kobilu koju je jako volio. Kazao nam je da će s veseljem prijeći s konja na magarca. Mladen Benkek, predsjednik Konjičkog kluba kazao je kako im nije puno vremena trebalo da nađu pravi dar za svog prijatelja. Odlučili su se za magarca jer je on manji i s njim će imati daleko manje posla. Čak su birali da po boji sliči bivšem Vanjinom konju. Nazvali su ga Damir jer je jedan član Kluba kazao da liči na Damira, također njihovog člana i tako je ostao Damir.  

POGLEDAJTE GALERIJU:

Foto: Foto Begović
Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message