News

Komentari 171

Neslužbeno doznajemo: Letjelica koja je pala u Zagrebu na sebi imala crvenu petokraku!

Neslužbeno doznajemo: Letjelica koja je pala u Zagrebu na sebi imala crvenu petokraku!

Iz naših neslužbenih izvora doznali smo kako se zaista radi o letjelici te da se na njoj vidi crvena petokraka te ćirilica. Letjelica je pala kod SD-a Stjepan Radić u Zagrebu nešto iza 23 sata

Hitne službe potvrdile su nam informaciju da predmet koji je pao izgleda kao dio zrakoplovnog motora - padom je napravio krater promjera tri metra i metar dubine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Neko vrijeme špekuliralo se o čemu se zapravo radi, a iz naših neslužbenih izvora doznali smo kako se zaista radi o letjelici te da se na njoj vidi crvena petokraka te ćirilica.

Dio građana uočio je i padobran. Isti je pao u krošnju u ulici Petrine na Jarunu. Vatrogasci su mu pokušali pristupiti noseći kacige i pancirke, ali su se po dolasku pripadnika ATJ Lučko povukli. Oni vode istragu, a policija je osigurala perimetar te je gotovo nemoguće prići. Osvjetljavaju padobran reflektorima.

Na Staroj Savi kod studentskog doma sve je relativno mirno. Policija je osigurala i to područje. U padu zrakoplovnog motora oštećena je prometna infrastruktura, ali i nekoliko parkiranih automobila.

Najčitaniji članci