News

Komentari 7

Nesreća u Zagorju: Motociklist se bori za život nakon sudara

Nesreća u Zagorju: Motociklist se bori za život nakon sudara

Vozač osobnog automobila (25) oduzeo je prednost motociklu bez registarskih oznaka kojim je upravljao 20-godišnjak. Motociklist je u bolnici s teškim ozljedama opasnim po život

U nedjelju oko 20 sati došlo je do sudara automobila i motocikla u Svetom Križu Začretje, u kojem je vozač auta zadobio lakše ozljede, a motorist teže.

Vozač osobnog automobila (25) oduzeo je prednost motociklu bez registarskih oznaka kojim je upravljao 20-godišnjak. Tom prilikom došlo je do udara prednjeg kotača motocikla u prednji dio lijevog bočnog dijela osobnog automobila, a zatim i udara desnog bočnog dijela motocikla u lijevu bočnu stranu automobila, nakon čega je 20-godišnji vozač motocikla pao na kolnik.

U prometnoj nesreći 25-godišnji vozač osobnog automobila zadobio je lake tjelesne ozljede, liječnička pomoć mu je pružena u Općoj bolnici Zabok, nakon čega je pušten na kućnu njegu, dok je 20-godišnji vozač motocikla zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život te je zadržan na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Zabok.