Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nestalog ribara (70) pronašli su mrtvog nedaleko od Njivica

Potraga je okončana obzirom da, osim pronađenog tijela ribara, na pronađenoj brodici nije bilo drugih ljudi, izvijestili su iz Ministarstva mora, prometa i infrastrukture...

3 komentara

U krčkom akvatoriju u utorak ujutro pronađeno je tijelo 60-godišnjeg ribara čiji je nestanak prijavila obitelj budući da se noćas nije vratio iz ribarenja kući u Njivice.

Službenici Nacionalne središnjice za usklađivanje traganja i spašavanja na moru (MRCC Rijeka) u 5,13 sati ujutro zaprimili su poziv člana obitelji o nestanku Ž.M., rođenog 1947., koji se nije vratio iz ribarenja.

U ribarenje je isplovio svojom brodicom u ponedjeljak, 9. listopada, u 17.30 sati iz Njivica, na otoku Krku.

U potražno-spasilačkoj akciji u krčkom akvatoriju, službenici Lučke kapetanije Rijeka već u 6,15 sati pronašli su brodicu na 1,5 nautičku milju ispred mjesta Kijac, nedaleko Njivica, a u brodici i nestalog ribolovca, koji nije davao znakove života. Odmah su primijenili postupak reanimacije tijekom hitnog teglja do Njivica gdje je, po pristanku, nažalost, ustanovljena smrt pronađenog ribolovca.

Potraga je okončana obzirom da, osim pronađenog tijela ribara, na pronađenoj brodici nije bilo drugih ljudi, izvijestili su iz Ministarstva mora, prometa i infrastrukture. 

Daljnje okolnosti tog slučaja u nadležnosti su Policijske uprave Primorsko- goranske.

Možda vas zanima i ovo:
Message