News

Komentari 7

New Jersey: Ubili sina savezne sutkinje, a muža teško ozlijedili

New Jersey: Ubili sina savezne sutkinje, a muža teško ozlijedili

Sutkinja Salas (51), prva je žena hispanskog podrijetla koja je postala savezna sutkinja u okrugu New Jersey, a na tu ju je dužnost imenovao 2010. predsjednik Barack Obama

Sin savezne sutkinje Ester Salas ubijen je, a suprug teško ranjen u napadu vatrenim oružjem u njihovu domu u New Jerseyu, objavili su američki mediji u ponedjeljak.

Američka savezna policija (FBI) objavila je na Twitteru da istražuje napad.

Mediji su prenijeli da je naoružani muškarac, prerušen u vozača dostavljača pošiljaka FedEx, pucao na sina i ranio supruga.

Sin Daniel Anderl (20), nastrijeljen je kada je otvorio vrata, objavili su ABC i CNN.

- Metak je dobio ravno u srce - izjavio je gradonačelnik North Brunswicka, Francis "Mac" Womack, prijatelj sutkinje za ABC.

Njegov otac Mark Anderl, odvjetnik i bivši državni tužitelj, u teškom je stanju i operiran je.

Sutkinja  Esther Salas nije ozlijeđena, objavio je ABC News.

Motiv ubojstva zasad je nepoznat.

- Kao sutkinja, Salas je dobivala prijetnje s vremena na vrijeme, ali nedavno ih nije bilo - rekao je gradonačelnik. 

Sutkinja Salas (51), prva je žena hispanskog podrijetla koja je postala savezna sutkinja u okrugu New Jersey, a na tu ju je dužnost imenovao 2010. predsjednik Barack Obama.

Sutkinja radi na kolektivnoj tužbi skupine ulagača Deutsche Bank koji tvrde da banka nije dobro nadzirala klijente visokog rizika, među kojima je i financijer Jeffrey Epstein, optužen kao seksualni predator koji je spolno zlostavljao maloljetnice i počinio je samoubojstvo u zatvoru.

Najčitaniji članci