News

Komentari 4

Nezaustavljivi pijanac: Udario u aute i dva znaka kod Umaga pa se zabio i u rampu na autocesti

Nezaustavljivi pijanac: Udario u  aute i dva znaka kod Umaga pa se zabio i u rampu na autocesti

Pijani vozač s 2,14 promila prvo je udario u parkirani auto, pa u znak, a potom u teretnjak i još jedan znak. Krenuo je na Istarski ipsilon, udario u rampu, no ubrzo su ga stigli policajci koji su ga priveli

Istarski policajci privode u utorak na sud vozača (46) koji je u ponedjeljak izazvao cijeli niz prekšraja na cestama kod Umaga. U svemu srećom nije bilo ozlijeđenih, a nakon svake nesreće pijani vozač je napustio mjesta nesreća, bez da je razmijenio podatke.

Sve je krenulo oko 17.30 sati kad je na parkiralištu trgovačkog centra u Novigradskoj Chevroletom pulskih registracija udario u stražnji kraj parkiranog Renaulta u kojem je bilo dvoje Ukrajinaca. 

Već je tu vozač imao 2,14 promila.

Nakon te nesreće, napustio je parkiralište i nastavio voziti prema državnoj cesti D-300.

U jednom trenutku prešao je na suprotnu stranu kolnika, gdje je retrovizorom udario u ploču za označavanje prometnog toka te se ponovno udaljio s mjesta nesreće.

Dolaskom u naselje Materada, 46-godišnjak je zbog neprilagođene brzine kretanja izgubio nadzor u zavoju te je ponovno prešao na suprotnu prometnu traku i udario u teretnjak pulskih registracija, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 50-godišnjak.

Nakon prometne nesreće 46-godišnjak se ponovno udaljio s mjesta nesreće te se nastavio kretati cestom D-300 prema Bujama.

Nakon što je prošao naselje Kršete, vozač je zbog neprilagođene brzine u zavoju izgubio nadzor nad automobilom te je izašao s vozilom s desne strane kolnika i udario u znak za označavanje autobusnog stajališta, a potom se opet udaljio s mjesta događaja prema naplatnim kućicama na Istarskom ipsilonu. Tamo je udario u rampu i nastavio vožnju, no policijski službenici ubrzo su ga zaustavili u uhitili.

Zbog sumnje da je počinio više prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, policijski službenici privest će danas 46-godišnjaka nadležno

Najčitaniji članci