News

Komentari 0

Ni pandemija ih nije zaustavila da prikupe više od 31.000 kuna

Ni pandemija ih nije zaustavila da prikupe više od 31.000 kuna

Već sedmu godinu za redom studenti Ekonomskog fakulteta u Splitu organiziraju humanitarnu akciju. Protekle akademske godine, zbog koronavirusa, to je bio puno zahtjevniji zadatak no ipak su uspjeli

Unatoč izazovnoj godini obilježenoj pandemijom koronavirusa, studenti Ekonomskog fakulteta u Splitu uspjeli su organizirati humanitarnu akciju i prikupiti više od 31.000 kuna za splitsku udrugu Sanus - Klub roditelja djece oboljele i liječene od malignih bolesti. Riječ je o humanitarnoj akciji koja se organizira već sedmu godinu za redom, a u proteklim akcijama studenti su prikupili više od 200 tisuća kuna koje su donirali različitim udrugama.

Riječ je o studentima studija "Turizam i hotelijerstvo" koji u okviru svog kolegija "Upravljanje manifestacijama" umjesto pisane izrade poslovnog plana manifestacije mogu izabrati da organiziraju humanitarnu manifestaciju, i to pod mentorstvom profesorice Smiljane Pivčević. U tim se okupilo deset studenata koji su aktivirali djecu iz više od 30 splitskih vrtića.

Oni su izrađivali božićne ukrase i čestitke, a njih su, zajedno s igračkama, rukotvorinama i ostalim doniranim artiklima, studenti u prosincu 2020. godine prodavali na štandu trgovačkog centra u Splitu. Novčane donacije prikupljale su se i na Ekonomskom fakultetu te uplatama na račun.

Najčitaniji članci