News

Komentari 172

Nije došao Malenoj: 'Bojim se da je Klepetan putem uginuo'

Nije došao Malenoj: 'Bojim se da je Klepetan putem uginuo'

Velikoj ljubavnoj priči između dvije rode koja je obišla svijet došao je kraj. Nakon 14 godina Klepetan nije doletio u gnijezdo svojoj voljenoj koja ga je čekala

Velikoj ljubavnoj priči između dvije rode koja je obišla svijet došao je kraj. Nakon 14 godina Klepetan nije doletio u gnijezdo svojoj voljenoj koja ga je čekala.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prošle je godine kasnio sedam dana. Malenoj je prljav i umoran 30. ožujka sletio u gnijezdo.

- Bilo je ružno vrijeme u Grčkoj što ga je usporilo na njegovu putu od 13.500 kilometara, ali je ipak došao. Ove godine Malena i ja očekivali smo da će doći s ostalim rodama, nadu nismo gubili sve do nedjelje kada mu je bio zadnji rok. Sada je već jasno da ga nema, sigurno mu se nešto dogodilo - rekao je Stjepan Vokić iz Brodskog Varoša, čovjek koji skrbi o Malenoj više od dva desetljeća.

Nije skrivao razočaranje razočarenje.

- Pripremio sam mu kantu sa ribom, jer uvijek bi nakon dolaska sletio Malenoj u gnijezdu, malo bi se odmorio i došao bi k meni da ga nahranim - rekao je Stjepan brišući suzu s lica.

Malena je čekala svoga Klepetana, danima je odbijala udvaranje mladog rodana koji joj je dolazio u gnijezdo. Naposljetku je pokleknula, prihvatila je pridošlicu, s kojim će ove godine izvesti prve mlade rode. (    

Najčitaniji članci