Obavijesti

News

Komentari 14

Nije imala novca pa otkazala blagdane, a onda dobila na lotu

Nije imala novca pa otkazala blagdane, a onda dobila na lotu
1

Posljednjim novcem iz novčanika samo-hrana majka četvero djece Maria Murray (44) kupila je božićnu srećku. Zapanjila se ugledavši dobitnu kombinaciju...

VIDEO

Posljednjim novcem iz novčanika samo-hrana majka četvero djece Maria Murray (44) kupila je božićnu srećku. Djeci u dobi od 17 do 21 godine nekoliko sati prije rekla je kako neće imati Božić jer nemaju ni za blagdansku hranu ni za darove. Maria je srećku ostrugala i zapanjila se ugledavši dobitnu kombinaciju za gotovo devet milijuna kuna. Od šoka nije mogla govoriti. 

- Bila je potpuno blijeda. Nije vjerovala sve dok srećku nisam provjerila u sistemu i čestitala joj - rekla je zaposlenica lutrije. Presretna, odmah je odjurila u trgovinu, kupila hranu i darove, a svakom djetetu dala i džeparac. Bio im je to najljepši Božić. 

- Ovo nam je bila vrlo teška godina. Jedva sam spajala kraj s krajem, mučila se kako bih mogla staviti hranu na stol i ovaj dobitak je bio poput šoka. Odjednom budućnost za moju obitelj izgleda bolje - rekla je Maria. 

lako je milijunašica, i dalje poslužuje čaj i sendviče u kafiću u predgrađu Bristola. Otkupila je trosobnu kuću koju im je Grad dao na korištenje, kupila polovni automobil Mini Moris i svakom djetetu namijenila oko 900.000 kuna. 

U kolovozu 2009. godine otputovala je na dvotjedni odmor u Tursku s dvoje djece. Spavali su u apartmanu koji stoji oko 70 kuna na noć. 

- Želim da ti novci potraju što je moguće dulje, a i djeci želim pokazati važnost rada - objašnjava Maria i dodaje kako se, nakon što su mediji objavili da je postala milijunašica, pojavio bivši suprug i otac djece. Pokušao je dobiti dio, ali mu je odvjetnik objasnio da je to nemoguće jer su rastavljeni. 

I dalje živimo normalno, samo se više ne bojimo da ćemo biti gladni ne ponašaju se razuzdano.

Bez obzira na novac, ne želim da djeca misle kako se ne treba truditi i raditi. Nakon što sam osvojila milijune, pojavio se muž misleći da će profitirati bivši je ostao "kratkih rukava" 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.