Obavijesti

News

Komentari 2

Nije povukao ručnu: Trčao je za autom pa pao s ruba garaže

Nije povukao ručnu: Trčao je za autom pa pao s ruba garaže
1

U Istarskoj ulici parkirao je automobil Fiat pulskih oznaka te je izašao iz vozila, ali nije ga zakočio. Fiat se tada počeo kretati unazad, te je probio zaštitnu ogradu

U utorak 17. rujna oko 17.45 sati, u Ulici Rudine u Bujama, 55-godišnjak pokušao je spriječiti prometnu nesreću i pritom se teško ozlijedio.

U Istarskoj ulici parkirao je automobil Fiat pulskih oznaka te je izašao iz vozila, ali nije ga zakočio. Fiat se tada počeo kretati unazad, te je probio zaštitnu ogradu koja se nalazi iznad garaža u Ulici Rudine, na visini od oko četiri metra.

Nakon toga automobil je pao na kolnik, pri čemu je prednjim dijelom udario i u parkirani Nissan pulskih registracija u kojem su se u tom trenutku nalazili 64-godišnjakinja i 39-godišnjak.

Muškarac i žena srećom nisu bili ozlijeđeni u nesreći, no ozlijede je zaradio nesmotreni 55-godišnjak koji je potrčao za vozilom pokušavajući ga zaustaviti.

On je dolaskom do ruba garaže, a nakon što je Fiat probio zaštitnu ogradu i pao, nije uspio zaustaviti trčeći, pa je i sam pao s garaže na ulicu i zadobio teže ozlijede.