Obavijesti

News

Komentari 107

Nijemci uhitili Crnogorca: Je li povezan s napadima u Parizu?

Informacija kako postoji povezanost osobe crnogorskog podrijetla s terorističkim napadima je potpuna i zlonamjerna špekulacija, rekao je izvor iz crnogorske vlade

VIDEO

 Informacija kako postoji navodna povezanost osobe crnogorskog podrijetla s terorističkim napadima u Parizu je potpuna i zlonamjerna špekulacija, rekao je u subotu podgoričkoj agenciji MINA izvor iz crnogorske vlade.

Njemačke vlasti ispituju je li muškarac uhićen 5. studenoga zbog krijumčarenja oružja možda povezan s napadima u Parizu, javili su mediji.

Bavarski radio Bayerischer Rundfunk izvijestio je o ranijem uhićenju 51-godišnjaka V.V. iz Crne Gore kod koga je zaplijenjeno oružje i za koga se sumnja da je išao u Pariz.

Bavarske sigurnosne službe su na putu Salzburg–Muenchen, još 5. studenoga uhitile crnogorskog državljanina u čijem su golfu crnogorskih registarskih oznaka, pronašli nekoliko pištolja, revolver, automatsku pušku i nekoliko kilograma eksploziva TNT i streljivo.

“Radio navodi da su njemačke službe obavijestile francuske kolege, ali i crnogorsku policiju. Na pitanje bavarskog radija da li se to može povezati s napadima u Parizu iz kriminalističke policije Bavarske su priopćili da je riječ o potpunim spekulacijama i da se radi o krijumčaru oružja", kazao je izvor iz vlade Crne Gore.

Pedesetjednogodišnji Podgoričanin V.V. nije islamske vjeroispovjesti i nema informacija da bi mogao biti povezan s terorističkim napadom u Parizu, potvrdili su iz crnogorske policije.

Iz Uprave policije Crne Gore je priopćeno da je cirkularna molba za provjeru crnogorskog građanina koji je krijumčario oružje u Njemačkoj dostavljena prije nekoliko dana i da njemačka policija nije Podgoričanina dovodila u vezu s ekstremnim islamističkim organizacijama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 107
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...