Obavijesti

News

Komentari 174

Nogometnog suca (19) igrači brutalno pretukli na utakmici

Nogometnog suca (19) igrači brutalno pretukli na utakmici
3

Tomislav Peter (19), nogometni sudac iz Viškovaca, brutalno je pretučen u subotu na nogometnoj utakmici između NK Rekorda iz Kondrića i NK Ratara Piškorevci

VIDEO

Tomislav Peter (19), mladi nogometni sudac iz Viškovaca nedaleko Đakova brutalno je pretučen u subotu na nogometnoj utakmici između NK Rekord iz Kondrića i NK Ratar iz Piškorevaca. Mladića su pretukla dva brata, igrači na utakmici. 

Teško mu ozlijedili glavu

Tukli su ga nogama po cijelom tijelu i glavi. Nakon što je prekinuta utakmica suca su prevezli na Hitnu pomoć u Đakovu gdje mu je ukazana pomoć i onda su ga prevezli na Odjel traumatologije u KBC Osijek gdje su mu obavljena snimanja. 

Zadobio je teške ozljede glave i hematome po cijelom tijelu

"Utakmica je bila teška za suditi"

- Delegiran sam od strane saveza na prvenstvenu utakmicu 2. ŽNL. Utakmica je bila izuzetno teška za suditi zbog čestih prekida i prigovora jedne i druge ekipe te obraćanja meni. Držao sam utakmicu pod kontrolom sve do 78. minute kada je pred gostujućim golom domaći igrač htio iznuditi prekršaj kojeg nije bilo. Ja sam od njih bio udaljen svega tri metra. Gostujući igrač je krenuo u kontranapad i to sam pustio kao prednost. To se nije svidjelo domaćinima i svi su me okružili tražeći slobodan udarac. Jedan od igrača unio mi se u lice i ja sam mu dao žuti karton kojeg je on istrgnuo iz moje ruke i pri tom me gazio po stopalima na što sam mu dao crveni karton. Igrač me gurnuo i ja sam pao na zemlju. Tada dolazi njegov suigrač, inače brat, i udara me svom snagom nogom u leđa. Brat mu se pridružio i počeo me udarati nogama po glavi, koju sam štitio svojim rukama. Još sam dobio jedan udarac u leđa, ali ne znam od kojeg igrača. Nitko nije reagirao od domaćina da me zaštite pa ni redari. Samo mi je došao jedan redar i unio se u lice i rekao mi: "Tako ti i treba". Bio je to brat od igrača koji su me napali - ispričao je Tomislav Peter.

Franjo Lepan/24sata

U tijeku je bilo drugo poluvrijeme i do kraja utakmice ostalo je desetak minuta, a rezultat je bio 0-1 i to je činilo nervoznim domaće igrače koji se bore za ostanak u ligi. 

Izgrednike prijavio policiji

- Poslije ukazane pomoći u Domu zdravlja u Đakovu otišao sam u policiju gdje sam prijavio braću izgrednike i dao svoju izjavu, a potom su me odvezli u Osijek - rekao je Tomislav.

Dodao je kako se loše osjeća, stalno ima mučnine i glavobolje, te bolove u leđima. Napala su ga dvojica skoro dvostruko starijih muškaraca i duplo teži od njega. Bez imalo srama nasrnuli su na mladića koji je još uvijek srednjoškolac i na početku sudačke karijere.

Franjo Lepan/24sata

- Ovaj događaj neće me pokolebati i odvratiti od suđenja kojeg ću kao i do sada pošteno obavljati. Nadam se da će pravosudni organi poduzeti odgovarajuće mjere kako bi se kaznili izgrednici jer njima nije mjesto u sportu - rekao je Tomislav.

- Nisu znali da sam ja Tomislavov otac. Dok su Tomislav i njegovi pomoćnici bili u svlačionici jedan od igrača koji je tukao mojeg sina rekao je neka samo izađe i da će mu još pokazati. Sina sam štitio tako da sam se postavio između domaćih igrača i njega i tako smo otišli do automobila - rekao je Željko Peter, otac pretučenog nogometnog suca. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 174
VIDEO

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'
ČETNICIMA LEGIJA OKRENUO LEĐA

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'

CIA-ini zapisnici sa sastanka održanog 4. svibnja 1995. godine, praktički samo nekoliko sati nakon završetka Bljeska pokazuju koliko ih je iznenadila operacija...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...