Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
0 komentara

Nova destinacija zdravstvenog turizma može biti i - Hrvatska

Amerikanac Jeff Blackard je, očaran Hrvatskom i njezinim načinom života na Supetru, napravio repliku cijelog naselja u američkom gradu McKinneyu u Teksasu

0 komentara

Investicijski forum zdravlja i turizma Adriatic regije koji će se održati od 11. do 13. listopada u Zagrebu u hotelu Sheraton privukao je interes američkih biznismena koji svoje poslovno carstvo imaju interesa proširiti i na Hrvatsku. Interes za Hrvatsku kao destinaciju za svoje poslovanje, ponovno vidi jedan od najpoznatijih investitora, biznismena i developera u Americi, Jeff Blackard.

Gospodin Blackard, osim po poslovnim uspjesima, bogatoj karijeri i brojnim ulaganjima, poznat je i po svom jedinstvenom projektu 'Adriatica'. Očaran Hrvatskom i njezinim načinom života na Supetru, Blackard je napravio repliku cijelog naselja u američkom gradu McKinneyu u Teksasu.

Osim njega, na Forum dolazi i dr. John Raffetto, osnivač i predsjednik Uprave tvrtke Ambassador Care iz Washingtona, namijenjene potrebama i pružanju usluga silver-generacij, što je jedna od glavnih tematskih blokova predstojećeg Foruma. Dr. John Raffetto je i suosnivač tvrtke American-Adriatic Health u koju zajedno s partnerima iz Hrvatske želi pozicionirati upravo zdravstveni turizam kao core business. Investicijski forum također će ugostiti i renomiranu međunarodnu grupaciju za izgradnju bolnica TAHPI - Total Alliance Health Partners International.

Na ovom jedinstvenom forumu predstavit će se projekti iz područja zdravstvene i turističke sfere, s riješenim lokacijsko-imovinsko-pravnim odnosima, koji su prostorno i urbanistički određeni te tehnološki postavljeni prema dozvoljenim sadržajima i namjenama, kako bi svi oni koji su uključeni u projekte mogli dobiti sve odgovore te odmah stupiti u kontakt sa zainteresiranim ulagačima.

- Ovaj forum fokusirat će se na najvažnije teme za investitore, poduzetnike, predstavnike vlade, developere i projektante te pružiti rješenja zainteresiranim ulagačima koji zajedno s nama žele na bolje mijenjati uvjete rada i života u Hrvatskoj. Bez kvalitetne i sveprisutne zdravstveno-turističke infrastrukture ne možemo graditi cjelogodišnji turizam stoga okupljamo sve zainteresirane, kako bismo iznijeli konkretne projekte i mogućnosti, objasnili postojeće izazove te spojili ulagače i partnere koji mogu od Hrvatske napraviti cjelogodišnju poželjnu destinaciju - izjavio je dr. Miljenko Bura, inicijator Foruma i vlasnik konzultantske kuće Medicinska Grupa d.o.o.

Uz predavanja, prezentacije i panel diskusije, predviđene su i dvije stručne radionice namijenjene svim zainteresiranima za medicinski wellness i inovativne preventivne programe te brendiranje destinacije zdravstvenog turizma. Radionice su na rasporedu dan ranije, u srijedu 12. listopada u popodnevnim satima.

Cijeli program Foruma pogledajte OVDJE.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message