Obavijesti

News

Komentari 38

Policija na Rudešu našla dvije bombe: Drugu su kontroliranom eksplozijom aktivirali policajci

Policija na Rudešu našla dvije bombe: Drugu su kontroliranom eksplozijom aktivirali policajci

Nakon što je u 17,25 sati u Rudešu odjeknula eksplozija policija je odmah blokirala ulicu. Oštećen je auto i pročelje zgrade. Nakon nekoliko sati policijske blokade ,začula se još jedna eksplozija

UŽIVO S RUDEŠA:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
22.45

Anina ulica u Rudešu više nije u blokadi: Policija uništila drugu bombu koju su pronašli

Policija je uklonila blokade iz Anine ulice u zagrebačkom kvartu Rudeš nakon što je oko 17.25 odjeknula eksplozija koja je oštetila jedan automobil i pročelje zgrade. Policija je tijekom očevida utvrdila kako se radi o eksploziji ručne bombe. 

VIŠE PROČITAJTE OVDJE

22.15

Anina ulica još uvijek je blokirana, policija je i dalje na terenu.

24sata
21.46

Podsjetimo, oko 17.25 sati policija je izašla na teren u Aninu ulicu u Zagrebu zbog eksplozije. Blokirali su ulicu, a nisu puštali ni stanare da prođu. Oštećen je jedan auto i pročelje zgrade. Policija je oko 21.30 izvijestila kako se radi o dvije ručne bombe od kojih jedna nije eksplodirala te su je policijski službenici aktivirali kontroliranom eksplozijom.

24sata
21.36

Policija je na mjestu eksplozije pronašla dvije ručne bombe. Radi se o dvije ručne bombe od kojih jedna nije eksplodirala te je pod nadzorom policijskog službenika za protueksplozijsku zaštitu, uništena kontroliranom eksplozijom u 21.05 sati na mjestu pronalaska. Slijedi daljnje utvrđivanje okolnosti događaja, izvijestili su iz PU zagrebačke.

21.29

Još jedna eksplozija!

Nova detonacija! Ista kuća, ista lokacija. Nepuna četiri sata od prve.

- Slabije se čulo. Ali i dalje jako! Čim je grunulo policija je utrčala u kuću sa svih strana i počeli su po dvorištu postavljati neke vreće - rekao je jedan od susjeda za Jutarnji.

Komentari 38