News

Komentari 5

Nova pucnjava na sveučilištu u SAD-u: Jedan mrtav, 7 ranjenih

Nova pucnjava na sveučilištu u SAD-u: Jedan mrtav, 7 ranjenih

Pucnjava se dogodila tek nekoliko dana nakon što je muškarac koji nije student ustrijelio jednu osobu koja također nije student u srijedu ispred zgrade Studentskog zbora

Jedan čovjek je poginuo, a još sedmero je ranjenih u pucnjavi na Grambling State Universityju u Louisiani u nedjelju, u drugom smrtonosnom incidentu na kampusu u manje od tjedan dana.

Jedan od ranjenih je student tog sveučilišta, objavio je Grambling State na Twitteru o otvaranju vatre koje se dogodilo oko 1 sat.  

Otkazani su događaji u nedjelju, a u ponedjeljak i utorak neće biti predavanja. Uveden je policijski sat od 21.30 do 6.00 do daljnjeg, objavilo je sveučilište. 

Pucnjava se dogodila tek nekoliko dana nakon što je muškarac koji nije student ustrijelio jednu osobu koja također nije student u srijedu ispred zgrade Studentskog zbora, objavilo je sveučilište.

Dvoje studenata koji su pokušali pobjeći s mjesta događaja zadobili su ozljede koje nisu opasne po život. 

Sveučilište je u srijedu najavilo da će povećati sigurnost kampusa nakon napada.

Policija Louisiane, koja istražuje oba slučaja, navodi da vjeruje da dva napada nisu povezana. Objavili su da su identificirali Jataviousa Carolla (18), osumnjičenog za napad u srijedu. Policija je zatražila pomoć u potrazi za osumnjičenim.

Grambling State University je javno, povijesno crnačko sveučilište u Gramblingu u Louisiani.

Najčitaniji članci