Obavijesti

News

Komentari 91

Biden se sastao s devet čelnika NATO-a; Putin imao novi govor

Biden se sastao s devet čelnika NATO-a; Putin imao novi govor

Prošlo je manje od godinu dana od početka ruske invazije na ukrajinski teritorij. U utorak je Vladimir Putin imao slavodobitan govor u Saveznoj skupštini Rusije gdje se osvrnuo na ratna postignuća...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
22.26

Bloomberg: Ukrajina će moći pristupiti paketu pomoći krajem ožujka

21.21

Sunak: Bit će komplicirano Ukrajini dati ratne avione

20.45

Griner nakon deset mjeseci u ruskom zatvoru nastavlja karijeru

Nakon što je deset mjeseci provela u ruskom zatvoru, američka košarkašica Brittney Griner vraća se na WNBA parkete nakon što je potpisala jednogodišnji ugovor za Phoenix Mercury.

Griner je za Phoenix igrala od 2013. do privođenja 17. veljače prošle godine u moskovskoj zračnoj luci. Naime, izvan WNBA sezone od 2014. godine je igrala je i za ruski klub UMMC Ekaterinburg.

Dvostruka osvajačica zlatne olimpijske medalje uhićena u moskovskoj zračnoj luci kada je u njezinoj prtljazi pronađeno ulje kanabisa, koje je zabranjeno u Rusiji.

U kolovozu je osuđena na devet godina zatvora zbog posjedovanja i krijumčarenja droge. Priznala je krivnju, kazavši kako nije namjeravala prekršiti zakon. Međutim, u prosincu je zamijenjena za ruskog trgovca oružjem Viktora Bouta.

"Namjeravam igrati košarku za WNBA Phoenix Mercury ove sezone," poručila je 32-godišnja Amerikanka.

Objavljeno je kako se Griner vraća u Phoenix kao slobodna igračica potpisavši jednogodišnji ugovor vrijedan 165.100 dolara.

20.01

Kličko neodređeno o tome hoće li izazvati Zelenskog na izborima iduće godine

Vitalij Kličko, gradonačelnik Kijeva i bivši svjetski boksački prvak u teškoj kategoriji, nije želio konkretno reći hoće li izazvati ukrajinskog predsjednika Volodimira Zlenskog na predsjedničim izborima sljedeće godine.

"Kada je zemlja u ratu, kada je velik dio zemlje okupiran, kada je deset milijuna ljudi izvan zemlje, političko natjecanje može biti fatalno za našu zemlju", rekao je u srijedu u intervjuu njemačkoj novinskoj agenciji.

Sada je vrijeme da branimo zemlju, rekao je Kličko, koji je gradonačelnik od 2014. Danas se radi o ukrajinskom opstanku, a ne o tome tko vlada zemljom. "Naši građani plaćaju ogromnu cijenu za ovo", rekao je, kratko prije prve godišnjice ruske invazije.

19.20

Prigožin optužio Ministarstvo obrane: 'Ne dajete nam uopće streljivo, vojnici zbog vas ginu!'

Vođa ruske plaćeničke Wagner grupe, Jevgenij Prigožin razbjesnio je rusku javnost u utorak nakon što je objavio da je desetak njegovih boraca poginulo u ratu zbog nedostatka metaka, prenosi Reuters.

VIŠE PROČITAJTE OVDJE

Komentari 91