Obavijesti

News

Komentari 168

Dvojica motociklista poginula, jedan mladić se bori za život

Dvojica motociklista poginula, jedan mladić se bori za život
4

U prometnoj nesreći na Korčuli poginuo je motociklist, u Hrvatskoj Kostajnici također je poginuo je motociklist dok je u Ilovi blizu Kutine 28-godišnjak zadobio teške ozljede

VIDEO

Rano jutros oko 3,30 sati na ulazu u mjesto Brna na Korčuli u teškoj prometnoj nesreći poginuo je motociklist, potvrdila nam je policija. Očevid je u tijeku nakon čega će se znati više informacija.

Još jedan motociklist (35) poginuo je u subotu oko 19.10 sati, u prometnoj nesreći u Hrvatskoj Kostajnici, a malo kasnije je u Ilovi blizu Kutine 28-godišnjak zadobio teške ozljede upravljajući osobnim automobilom kutinskih registarskih oznaka, priopćila je Policijska uprava sisačko-moslavačka.

Motociklist je vozeći se iz smjera Rosulja prema Hrvatskoj Kostajnici svojim motociklom njemačkih registracijskih oznaka i koristeći zaštitnu kacigu na glavi, najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine u zavoju kotačem udario u rubnjak te pao s motocikla i smrtno stradao na mjestu događaja.  Zbog očevida promet na tom dijelu DC-47 je bio obustavljen za sva vozila od 19.25 do 23.10 sati te se odvijao obilazno preko DC-224.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Također sinoć, oko 22.20, u mjestu Ilovi, 28-godišnjak je upravljajući osobnim automobilom kutinske registracije, sletio s ceste i zabio se u stablo i u betonsku ogradu. 

Iz vozila su ga izvukli djelatnici JVP Kutina, a liječnička pomoć mu je pružena u sisačkoj Općoj bolnici gdje su mu utvrđene teške ozljede opasne za život, dodaje PU sisačko-moslavačka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 168
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a