Obavijesti

News

Komentari 27

Novi, jezivi detalji iz Doboja: Kći drogirala oca, bila je zaljubljena u maminog mladog ljubavnika?!

Novi, jezivi detalji iz Doboja: Kći drogirala oca, bila je zaljubljena u maminog mladog ljubavnika?!
1

Podsjetimo, tijelo nesretnog Saše K. pronađeno je golo u šumi kraj Doboja, vezano za stablo. Obdukcija je pokazala da je preminuo zbog više ubodnih rana u području trbuha

VIDEO

Cure novi, jezivi detalji strašnog ubojstva u Doboju gdje je žena uz pomoć mladog ljubavnika ubila svog supruga, a u svemu im je pomagala i njena maloljetna kći.

Za ubojstvo Saše K. (46) osumnjičeni su njegova supruga A.K te tinejdžer L.D, koji su bili u ljubavnoj vezi te Sašina maloljetna kći (15).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Doboj: Obiteljska kuća ubijenog Saše Kulišića u naselju Vidikovac u Doboju 00:35

Osnovni sud u Doboju maloljetnici je odredio do 30 dana pritvora u maloljetničkom zatvoru. Prema neslužbenim informacijama, kći je na nagovor majke ocu u piće ubacivala smrvljene lijekove za smirenje i spavanje. Međutim, nije poznato je li bila upoznata s majčinim paklenim planom da ubije supruga, prenosi Blic.

Neslužbeni izvori iz policije govore kako je djevojčica tijekom ispitivanja bila izrazito hladna, a istražitelji su stekli dojam da je bila zaljubljena u majčinog mladog ljubavnika.

Strava u Doboju: Maloljetna kći je u pritvoru, pomagala je majci i njenom dečku u ubojstvu oca
Strava u Doboju: Maloljetna kći je u pritvoru, pomagala je majci i njenom dečku u ubojstvu oca

Podsjetimo, tijelo nesretnog Saše K. pronađeno je golo u šumi, vezano za stablo. Obdukcija je pokazala da je preminuo zbog više ubodnih rana u području trbuha.

Osumnjičeni su iznajmili dva rent-a-car vozila i stan u Banjoj Luci, gdje su otišli nakon što su izvršili zločin. Policija je pretresla više objekata i vozila, kriminalističkom obradom je utvrđeno da su ranije, dva ili tri dana prije ubojstva, žrtvi u limunadu stavljali lijekove kako bi bio što slabiji.

Добој - Полицијска управа

- Po dolasku na lokaciju uboden je tri puta nožem te je uslijed ozljeda preminuo. Možemo zaključiti da je riječ o predumišljaju, da je ubojstvo pripremano i na monstruozan način izvršeno - kazao je glasnogovornik policije ranije.

Sve detalje o ovom monstruoznom ubojstvu možete pročitati OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti
PRIPREMITE KABANICE

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti

U srijedu će biti sunčano, no postupno će rasti naoblaka te će u drugom dijelu dana mjestimično pasti kiša s grmljavinom...
Stjepan (26) otišao na trening pa  misteriozno nestao. Obitelj je očajna: 'Nema ga od petka...'
JESTE LI GA VIDJELI?

Stjepan (26) otišao na trening pa misteriozno nestao. Obitelj je očajna: 'Nema ga od petka...'

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. Visoke je oko 185 centimetara i sportske je građe