Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
26 komentara

Novi Kerumov ispad: Izvrijeđao vijećnika zbog računa za jahtu

Dalmatinski portal tražio je odgovor na vrijeme koje je jahta Perla I provela na vezu na Zapadnoj obali, a kako su dobili općeniti odgovor i vijećnik Prkić je rekao da će tražiti račune, što je razbjesnilo Keruma

Zeljko Kerum
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
26 komentara

Nakon što je splitski vijećnik Jakov Prkić (Pametno) najavio kako će od Splitske obale tražiti račune za privez Kerumove jahte, da se vidi koliko je stvarno naplaćeno, oglasio se i sam Kerum. 

Bivši gradonačelnik se u poruci za Dalmatinski portal obrušio na Prkića i napisao:

- Nepoštovani gradski vijećniče, trećerazredni fotografu umislio si da možeš iz Puljkova prkna voditi grad ali ta vaša sekta je pročitana. Ljudi oko vas su shvatili da si ti najveća gladna uš, a ni lipojka iz čijega prkna viriš u tuđe pjate nije bolja od tebe, narod je skužio vašu prevaru.

Naime, Dalmatinski portal tražio je odgovor na vrijeme koje je jahta Perla I provela na vezu na Zapadnoj obali te koliko su naplatili. U odgovoru je samo stajalo da sva plovila plaćaju usluge prema cjeniku te da su i za to plovilo uredno izdani i naplaćeni računi. Prkić je tada rekao kako mu taj općeniti odgovor ukazuje kao da se nešto skriva te da će i on zatražiti račune. 

Tijekom dana Kerumu je odgovorio i Prkić koji je izjavio za Dalmatinski portal kako nikad nije izašao iz trgovine da nije platio račun za kupljenu robu.

- Nikad nisam izašao ni iz trgovina lanca Kerum (dok je postojao), a da nisam platio račun. Sve svoje obaveze i račune plaćam na vrijeme. Da smo kojim slučajem, mi porijeklom iz Ramljana, vješti pomorci poput naših susjeda Ogorana platio bi i privez za brod na Zapadnoj obali. Zato je moja poruka Kerumu kratka i jasna: Plati, pa se rugaj! Molim gradonačelnika Andru Krstulovića Oparu da stane na kraj ovoj nakaradnoj koaliciji HDZ-HGS za koju je najzaslužniji Petar Škorić. Može naš grad puno bolje od ovoga - rekao je.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message