Obavijesti

News

Komentari 16

'Novi kolega je nedonošče koje sam njegovala prije 28 godina'

Medicinska sestra Wong se za Brandona brinula mjesec dana prije nego što je mogao otići doma u San Jose, a tijekom svih ovih godina nikada nije zaboravila njegovo ime

VIDEO

Medicinska sestra u Kaliforniji ostala je u šoku kada je shvatila da je na njezin odjel došao raditi 28-godišnjak kojeg je njegovala kada se rodio prerano. 

Vilma Wong (52) prvi put je upoznala Brandona Seminatorea u dječjoj bolnici Lucile Packard kada se radio prerano - u majčinoj utrobi bio je tek 29 tjedana. 

Wong se za njega brinula mjesec dana prije nego što je mali Brandon mogao otići doma u San Jose, a tijekom svih ovih godina nikada nije zaboravila njegovo ime. Ponovno ga je srela u istoj toj bolnici u kojoj se rodio, dok je radio u jutarnjoj smjeni kao pedijatar. 

- Brandon je bio u mom timu i brinuo se za jednog pacijenta. Pitala sam ga da se predstavi i njegovo prezime mi je zvučalo jako poznato. Nastavila sam ga ispitivati odakle je, pa je rekao da je iz San Josea i da se rodio prerano. Tada mi je postalo sumnjivo jer sam u tom periodu njegovala jednu prerano rođenu bebu istog prezimena - objasnila je Wong za Daily Mail

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Kako bih potvrdila svoje sumnje, pitala sam ga je li njegov otac policajac. Uslijedila je šutnja, a zatim me pitao zovem li se Vilma. Viknula sam da da - prepričala je. 

Wong u bolnici radi već 32 godine i tvrdi kako je ova priča napravila "puni krug" jer bivši pacijent sad pomaže onima koji su u istoj situaciji u kojoj je on bio. 

- Vilma toliko brine o svojim pacijentima da se može sjetiti imena i prezimena nakon skoro čak tri desetljeća - dodao je Brandon.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a