Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Novi kolega je nedonošče koje sam njegovala prije 28 godina'

Medicinska sestra Wong se za Brandona brinula mjesec dana prije nego što je mogao otići doma u San Jose, a tijekom svih ovih godina nikada nije zaboravila njegovo ime

16 komentara

Medicinska sestra u Kaliforniji ostala je u šoku kada je shvatila da je na njezin odjel došao raditi 28-godišnjak kojeg je njegovala kada se rodio prerano. 

Vilma Wong (52) prvi put je upoznala Brandona Seminatorea u dječjoj bolnici Lucile Packard kada se radio prerano - u majčinoj utrobi bio je tek 29 tjedana. 

Wong se za njega brinula mjesec dana prije nego što je mali Brandon mogao otići doma u San Jose, a tijekom svih ovih godina nikada nije zaboravila njegovo ime. Ponovno ga je srela u istoj toj bolnici u kojoj se rodio, dok je radio u jutarnjoj smjeni kao pedijatar. 

- Brandon je bio u mom timu i brinuo se za jednog pacijenta. Pitala sam ga da se predstavi i njegovo prezime mi je zvučalo jako poznato. Nastavila sam ga ispitivati odakle je, pa je rekao da je iz San Josea i da se rodio prerano. Tada mi je postalo sumnjivo jer sam u tom periodu njegovala jednu prerano rođenu bebu istog prezimena - objasnila je Wong za Daily Mail

- Kako bih potvrdila svoje sumnje, pitala sam ga je li njegov otac policajac. Uslijedila je šutnja, a zatim me pitao zovem li se Vilma. Viknula sam da da - prepričala je. 

Wong u bolnici radi već 32 godine i tvrdi kako je ova priča napravila "puni krug" jer bivši pacijent sad pomaže onima koji su u istoj situaciji u kojoj je on bio. 

- Vilma toliko brine o svojim pacijentima da se može sjetiti imena i prezimena nakon skoro čak tri desetljeća - dodao je Brandon.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message