Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
0 komentara

Novi snažan potres pogodio je indonezijski otok Lombok

Epicentar posljednjeg potresa je lokaliziran na dubini od 20 km, oko 5 km južno od grada Belantinga, istočno od Lomboka, prema Američkom geofizičkom institutu (USGG)

0 komentara

Potres magnitude 6,9 pogodio je u nedjelju indonezijski otok Lombok, nekoliko sati nakon potresa jakosti 6,3 i dva tjedna nakon potresa u kojem je poginulo najmanje 480 ljudi.

A man walks past debris which fell from a signboard outside the Santika hotel following a strong earthquake in Mataram,  Lombok island VATRENI PRSTEN Indonezija: Broj žrtava jakog potresa je porastao na 259

Epicentar posljednjeg potresa je lokaliziran na dubini od 20 km, oko 5 km južno od grada Belantinga, istočno od Lomboka, prema Američkom geofizičkom institutu (USGG). Nije pokrenuta uzbuna za tsunami.

A villager walks through the ruins of a collapsed house during a search for the equipment of Malaysian tourists who died during the earthquake at the Sembalun Selong village in Lombok Timur DO SAD 164 MRTVIH Novi jaki potres pogodio otok Lombok, srušilo se više zgrada

Za sada nema podataka o žrtvama i štetama nakon novog potresa koji je zahvatio isto područje kao i potres ranije tijekom dana.

Indonezija, arhipelag od 17.000 otoka, nalazi se na takozvanom "vatrenom pacifičkom pojasu", području snažnih seizmičkih aktivnosti.

Potres 5. kolovoza na otoku Lomboku je također uništio desetke tisuća kuća i više od 350.000 ljudi sada spava pod šatorima. 

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message