News

Komentari 15

Novi udarac za HDZ: Napustio ih je i gradonačelnik Trilja Šipić

Novi udarac za HDZ: Napustio ih je i gradonačelnik Trilja Šipić

Nakon svih mogućih pritisaka i kojekakvih konstrukcija, najviše podlih i lažnih u proteklih godinu dana, odlučio sam ići, svojim imenom i prezimenom na lokalne izbore, rekao je Ivan Šipić

HDZ nastavlja gubiti neke od svojih kandidata za nadolazeće lokalne izbore. Nakon što su stranku napustili neki istaknuti članovi u Vukovarsko-srijemskoj žušaniji poput Damira Juzbašića, kao i Petar Ćurić, predsjednik pulskog HDZ-a, sada je otišao i gradonačelnik Trilja Ivan Šipić.

– Dragi prijatelji, svatko od nas prolazi kroz život kojekakve situacije i iskušenja. I bira svoj put. Na tom putu ostavljamo tragove. A najprepoznatljiviji tragovi su naša djela. Ili loša ili dobra. To vam nitko neće oduzeti. I to je vaše. Svima je, manje više, poznato, da se u ovo vrijeme govori o izborima. Lokalnim. Svi imaju pravo i tu birati put. Tako i ja. Nakon svih mogućih pritisaka i kojekakvih konstrukcija, najviše podlih i lažnih u proteklih godinu dana, odlučio sam ići, svojim imenom i prezimenom na lokalne izbore. Neovisan - napisao je Šipić na Facebooku, prenosi Jutarnji.

Šipić se nekim potezima ranije zamjerio vrhu stranke. U Trilju je bio dopustio predstavljanje HDZ-ovoj drugoj opciji na unutarstranačkim izborima, onoj Miri Kovača i Milijana Brkića, a svojedobno je bio i protiv Istanbulske konvencije.

 

Najčitaniji članci