Obavijesti

News

Komentari 44

Novi Vinodolski: Kombi pun migranata se zabio u kamion

Novi Vinodolski: Kombi pun migranata se zabio u kamion
2

Kombi pun migranata bježao od policije i naletio na kamion. Vozač kamiona tvrtke GPP Mikić nam je ispričao što se dogodilo. Vozač koji je prevozio migrante je bio vidno drogiran

VIDEO

Kombi pun migranata se zabio u kamion tvrtke GPP Mikić u Novom Vinodolsku kraj građevinskog skladišta firme Jadran-impex.

- Jutros u 9.05 sati na području Novog Vinodolskog došlo do prometne nesreće s materijalnom štetom u kojoj je sudjelovalo teretno vozilo i vozilo MUP-a. U nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, a u teretnom vozilu marke Volkswagen, bjelovarskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 42-godišnji hrvatski državljanin, zatečeno je više stranih državljana bez osobnih dokumenata. U tijeku je kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve relevantne činjenice i okolnosti ovog događaja, kao i identitet spomenutih stranaca - izvijestila je PU primorsko goranska.

Vozač kamiona u kojeg se zabio kombi nam je rekao da se radilo o policijskoj potjeri. U kombiju se nalazilo 27 migranata. 

- Izlazio sam iz suhe marine i desno sam vidio da brzo prolazi kombi i za njim dva policijska auta. Krenuo sam za njima jer moram ići tim putem, odjednom se kombi polukružno okrenuo i išao točno na mene - ispričao nam je vozač kamiona koji je sudjelovao u nesreći. 

'OKRENUO SE I KRENUO PREMA MENI'

Naime, vozač koje je prevozio migrante se okrenuo jer su ispred njega bila još dva policijska auta i nije imao gdje otići. Kada se okrenuo jer htio ići prečicom pa je malo skrenuo i udarac bi bio točno u kabinu s bočne strane. 

Vozač firme GPP Mikić je počeo davati gas kako bi izbjegao štetu i spasio svoj i njihov život. Zbog njegove reakcije, kombi je udario u zadnji dio kamiona i oštetio bočne dijelove kotača, a vozač je prošao bez ozljeda i nakon toga nastavio raditi. 

- Znao sam da će biti veća šteta ako nešto napravim, zabio mi se u zadnji dio kamiona i oštetio samo kotače. Ja nisam ozlijeđen, normalno sam nastavio raditi. Iz kombija je izašao vidno nadrogiran i pijan vozač, a iza sam čuo krike i jauke migranata - nadodao je. 

Vozač kamiona je ostao tamo pola sata, policija je sve poslikala i da li su mu zeleno svijetlo da nastavi dalje, a on je odmah žurno nastavio svojim poslom. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa