Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
181 komentara

Novosadski nogometaši igrali su u majicama s likom Mladića

S obzirom i da je na Facebook stranici ovog kluba na naslovnoj fotografiji Ratko Mladić, vjerojatno su u rukovodstvu odlučni u tome da osuđenom generalu daju svaku moguću javnu potporu, navodi portal '021.rs'

Foto: Facebook/Uživo sa novosadskih ulica
181 komentara

Igrači Nogometnog kluba "Kabel" s novosadskog Limana u nedjelju su na teren izašli noseći majice s likom bivšeg zapovjednika Vojske Republike Srpske i haškog osuđenika Ratka Mladića, javio je portal "021.rs".

- S obzirom i da je na Facebook stranici ovog kluba na naslovnoj fotografiji Ratko Mladić, vjerojatno su u rukovodstvu odlučni u tome da osuđenom generalu daju svaku moguću javnu potporu - navodi internetski portal. 

"Kabel" je novosadski nogometni klub osnovan 1932. godine i najveći uspjeh mu je bio plasman u Drugu saveznu ligu u okviru SFR Jugoslavije krajem osamdesetih.

Igrači "Kabela" su u majicama s likom Ratka Mladića izašli na teren u utakmici 15. kola Vojvođanske lige - Jug u kojoj su sa 2-0 pobijedili gradskog rivala "Slaviju". 

Haški sud je 22. studenoga osudio generala Ratka Mladića na doživotnu zatvorsku kaznu zbog genocida u Srebrenici i zločina protiv čovječnosti nad Bošnjacima i Hrvatima tijekom rata u BiH, zaključuje portal "021.rs".

POGLEDAJTE VIDEO:

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message