Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
16 komentara

Monstruozan napad u vrtiću: Žena je nožem izbola 14 djece!

Kina: Policija je izvijestila da je žena ušla na igralište vrtića u jutarnjim satima u petak i napala djecu. Iako je dio medija izjavio da je dvoje ubijeno, policija je to demantirala

16 komentara

Žena naoružana kuhinjskim nožem napala je djecu na ulazu u dječji vrtić u kineskome gradu Chongqingu na jugozapadu zemlje u petak te ozlijedila 14 djece, objavila je policija. Riječ je o djeci staroj tri i četiri godine. 

Tridesetdevetogodišnja žena identificirana samo po prezimenu Liu djecu je napala kad su se vraćala s jutarnje gimnastike oko 9.30 po lokalnom vremenu, objavila je policija na svojoj službenoj stranici na Weibou, mreži sličnoj Twitteru.

Žrtve su prevezene u bolnicu, a zaštitari i osoblje vrtića savladali su napadačicu, kazala je policija te dodala da istraga traje. U izjavi se ne navode mogući motivi napada.

Nasilni zločini u Kini su rijetki u usporedbi s mnogim drugim zemljama, pogotovo u velikim gradovima gdje je sigurnost jaka, međutim dogodila se serija napada nožem i sjekirom proteklih godina, a žrtve mnogih od njih bila su djeca.

Za takve napade često su krivi duševni bolesnici.

Napadači najčešće koriste noževe jer je kontrola oružja u Kini iznimno stroga.

U rujnu Kina je pogubila muškarca osuđenog za ubojstvo devet učenika i ranjavanje 11 u napadu nožem u srednjoj školi u središnjoj pokrajini Shaanxi.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message