Obavijesti

News

Komentari 15

Nožem ubila sina: Ide u pritvor i na psihijatrijsko vještačenje...

Nožem ubila sina: Ide u pritvor i  na psihijatrijsko vještačenje...

Žena (82) je uhićena zbog sumnje da je u četvrtak, 22. ožujka, oko 14 sati u obiteljskoj kući na području Baranje, nožem u leđa ubola 61-godišnjeg sina koji je preminuo dan kasnije

VIDEO

Sudac istrage osječkog Županijskog suda u ponedjeljak je odredio istražni zatvor u trajanju od mjesec dana 82-godišnjoj majci s područja Baranje koju se tereti za ubojstvo 61-godišnjeg sina, a nad kojom će se provest i psihijatrijsko vještačenje, izvijestio je sud.

Užas u Baranji: Majka nožem izbola sina, preminuo u bolnici
Užas u Baranji: Majka nožem izbola sina, preminuo u bolnici

Žena (82) je uhićena zbog sumnje da je u četvrtak, 22. ožujka, oko 14 sati u obiteljskoj kući na području Baranje, nožem u leđa ubola 61-godišnjeg sina koji je preminuo dan kasnije u poslijepodnevnim satima u osječkom Kliničkom bolničkom centru (KBC).

Mogla bi ozlijediti druge, ali i sebe

U priopćenju za javnost sud navodi da je istražni zatvor određen "posebno zbog okolnosti da kod osumnjičenice postoji opravdana bojazan da bi na slobodi mogla ponoviti isto ili slično kazneno djelo prema drugim osobama, pa tako i prema sebi, dok se ne provede prema njoj sudsko-psihijatrijsko vještačenje".

Vještačenjem bi se trebalo utvrditi postoji li realna opasnost da bi osumnjičenica boravkom na slobodi mogla ugroziti druge, odnosno da li kod navedene, obzirom na njeno zdravstveno stanje, postoji sklonost činjenju kaznenih djela, ističu na sudu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.