Obavijesti

News

Komentari 327

Numerologinja: Kolinda i Ivo sigurno će u drugi krug izbora

 Numerologinja: Kolinda i Ivo sigurno će u drugi krug izbora
4

Broj 28 u datumu izbora donijet će sreću nekim kandidatima i odvesti ih u drugi krug predsjedničkih izbora. Vodite će se tijesna borba između Kolinde i Ive

VIDEO

Broj 28 u datumu izbora donijet će sreću nekim kandidatima i odvesti ih u drugi krug predsjedničkih izbora. Vodit će se tijesna borba između Kolinde Grabar Kitarović i Ive Josipovića, a on bi u konačnici trebao pobijediti. To je rezime numerološke i astroanalize koju su za 24sata izradile Olga Hadjić i Anđelka Šubašić.

- Iako Josipović očekuje pobjedu u prvom krugu, 28. prosinca, ipak će s Kolindom biti na listićima za drugi predsjednički krug - kaže Šubašić.

Za Josipovića kaže kako ima karizmu za osvajanje ljudi, ali i crtu “umjetnik-plemić” - šarmira diplomatičnošću i odmjerenim istupima u javnosti. Ali iza gotovo dječačke maske, nastavlja, skriva se velika želja za moći.

- On je moćniji nego što se čini - zaključuje Anđelka Šubašić.

Tvrdi da, unatoč anketama u kojima loše stoji, HDZ-ova kandidatkinja za predsjednicu Josipoviću itekako može pomrsiti račune.

Treba više otvoriti srce

- Kolinda Grabar Kitarović je radišna, lojalna i karizmatična. Da malo više otvori srce i dopusti ženstvenosti da dođe do izražaja bila bi vrlo omiljena. Iako izgleda konzervativno, suvremena je političarka s kojom bismo se ponosili da predstavlja našu zemlju u svijetu - ističe astrologinja.

Ojačat će imidž

Što se tiče kandidata desnice Milana Kujundžića, on se neće naći u drugom krugu, no na kraju će ipak profitirati.

- Ojačat će imidž na javnoj sceni, no nema karizmu potrebnu za ulogu predsjednika. Bez obzira na njegovu marljivost, ne može steći popularnost šire mase - zaključila je Šubašić koja se još ne usuđuje prognozirati drugi krug izbora.

No zato je uvidom u astrološku kartu Hrvatske zaključila kako je datum inaguracije novog predsjednika ili predsjednice 10. veljače 2015. godine.

No najpoznatijoj hrvatskoj numerologinji Olgi Hadjić brojevi su otkrili jako tijesnu i prljavu borbu u drugom krugu 11. 1. 2015. i Josipovićevu konačnu pobjedu.

Period jarca naklonjen Josipoviću

- Taj period Jarca je horoskopskoj Djevici Josipoviću dobro naklonjen. Prednost mu stvara njegov karmički dan i broj četiri. U drugom će krugu biti sumnje, prepucavanja i prebrojavanja, ali u konačnici će Kolinda ostati razočarana - govori Olga i dodaje kako Kolinda u ovom periodu ima sretan aspekt jer je podupiru ljudi izvan domovine, ali i žene.

- Brojke njezina rođenja opisuju je kao izrazitog materijalista. Iako je veliki radnik, radi po diktatu, nema samopouzdanja i bez potpore jednostavno nema dignitet. Josipović ima sudbinski aspekt u četvorci, a to ga opisuje kao prijateljski nastrojenog i dobrog čovjeka koji bi se trebao više okretati inozemstvu. I dalje se neće upuštati u verbalne sukobe te će se uglavnom držati zakona i onoga što propisuje Ustav. Milan Kujundžić je, pak, sudbinska osmica, veliki domoljub i veliki emotivac. Dobronamjeran je, ali nema argumentirani stav kojim bi djelovao na ljude - kaže Olga.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 327
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...