Obavijesti

News

Komentari 234

Obersnel poručio Baldasaru: "Štakori prvi bježe s broda"

Obersnel poručio Baldasaru: "Štakori prvi bježe s broda"
2

Dan nakon što je splitski gradonačelnik Ivo Baldasar pozvao vodstvo SDP-a da podnese ostavku zbog neuspjeha na izborima, oglasili su se i prozvani SDP-ovci

VIDEO

Dan nakon što je splitski gradonačelnik Ivo Baldasar pozvao vodstvo SDP-a da podnesu ostavke zbog neuspjeha na izborima, oglasili su se i prozvani među kojima je najoštriji bio Vojko Obersnel:

- Štakori prvi bježe s broda - napisao je riječki gradonačelnik na svom Twitteru.

Jedan od potpredsjednika SDP-a Branko Grčić poručio je da iz Baldasara progovara osobna frustracija jer nikad nije bio kandidat na izbornim listama SDP-a.

Milanka Opačić komentirala je pak kako joj ostavka ne pada na pamet. 

SDP-ov Peđa Grbin prokomentirao je i to što je Baldasar Milanoviću zamjerio što je HDZ optužio za neoustaštvo.

- Gospodin Milanović je vrlo jasno rekao da u koaliciji MOST-a, HDZ-a i partnera sudjeluju stranke koje zastupaju radikalne stavove od kojih neke otvoreno veličaju ustaštvo. Podsjetit ću da je upravo HDZ kandidirao gospodina Podruga za Sabor i dogovorili da on mijenja župana Ževrnju. Koliko je meni poznato, Podrug niti u jednom trenutku nije skrivao svoju opčinjenost ustaškim režimom. A što se tiče kriminala, kako u Domoljubnoj koaliciji, tako i u nekim njihovim partnerima, vrlo važno mjesto obnašaju ljudi koji i danas imaju pravomoćne optužnice iz nadležnosti USKOK-a. Jezik gospodina Milanovića katkad je oštar, ali to ne treba prikriti da su stvari o kojima on govori faktički točne - rekao je Grbin.

Patrik Macek/PIXSELL

Oštar je bio i Ranko Ostojić:

- SDP je demokratska stranka u kojoj čak i gori prevrtljivci od HDZ-ovog mostobrana mogu izraziti svoj stav. Siguran sam da bi za njega idealan dan izbora u SDP-u bio 10. travnja. Ipak je riječ o lokalnom čelniku koji se očito nudi kao novi kolaboracionista pored već poznatih HDZ-ovih suradnika iz Mosta - rekao je Ostojić.

Ministar zdravlja, SDP-ovac Siniša Varga izjavio je kako ne vjeruje u svađu između Baldasara i vodstva stranke te istaknuo da se u SDP-u poštuju demokratski procesi. 

- Ja ne vjerujem u tu svađu. Izbori su prošli, sad slijede stranačke konvencije. Vjerujem da je Zoran Milanović itekako pokazao da ima liderske sposobnosti. Predsjedništvo stranke će odlučiti kada će se održati konvencije. Demokratski procesi u SDP-u se poštuju i vrijedi jedan član - jedan glas - rekao je Varga u Slavonskom Brodu, gdje je u bolnici svečano otvorio angiosalu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 234
VIDEO

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga
ISTRAGA U TIJEKU

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga

Osumnjičeni koji se dovodi u svezu s ubojstvom je pod nadzorom policije

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.
Braću koju su oduševili Jadran i Plitvice smaknuli su zbog guma: Njihova tijela bacili su u bunar
STRAVA U MEKSIKU

Braću koju su oduševili Jadran i Plitvice smaknuli su zbog guma: Njihova tijela bacili su u bunar

Australce Calluma (33) i Jakea Robinsona (30) lopovi su ubili hicima u glavu i bacili u bunar. Obitelj je identificirala njihova tijela