Obavijesti

News

Komentari 7

'Obitelj Luke Pezelja nikad nam se nije niti ispričala...'

'Obitelj Luke Pezelja nikad nam se nije niti ispričala...'
5

Sjećanje na mučki ubijenu Kristinu Šušnjaru (20) svake godine 5. siječnja održavat će se procesija. Tugu roditelja ublažuju posjeti Međugorju i Sudcu

VIDEO

 Prošla je godina, ali tuga koju osjećamo je ista kao i tog nesretnog dana, kažu roditelji ubijene Kristine, Ankica i Ivica Šušnjara.
- Znam da svaka majka kaže za svoje dijete da je posebno, ali moja Kike je to stvarno i bila - rekla je neutješna majka. Tugu im mjestimično ublaže posjeti Međugorju i velečasnom Zlatku Sudcu. Mada se malo trgnula iz letargije, Ankica Šušnjara svakodnevno oplakuje kćer. Od velike pomoći Šušnjarama su telefonski razgovori s rodbinama žrtava zločina iz cijele zemlje. Tuga, kažu, spaja ljude koji se nikad nisu vidjeli.  O Pezeljima nerado pričaju. Čuli su glasine kako mu se majka ponaša kao da je Luka nekoga slučajno zgazio autom, a ne brutalno ubio. Brat Petar navodno je izjavio da je najbolje da se Luka napokon ubije u zatvoru i riješi ih muke. Istinitost glasina nismo mogli provjeriti jer su Pezelji jučer otišli Luki u posjet. Susjeda kaže da im teško pad žig ubojičine obitelji, no život ide dalje. Tračak utjehe daje im skori dolazak unuka. Lukinoj je sestri, naime, danas zakazan termin poroda. Triljski župnik don Stipan Ljubas organizirao je procesiju u sjećanje na Kristinu. Više od tisuću Triljana okupilo se u sjećanje na omiljenu sugrađanku. Tiho moleći, očiju punih suza, procesija je krenula od Triljskog mosta do njenoga groba. Na tome je mostu prije godinu dana Kristina posljednji put viđena prije no što je ušla u auto s krvnikom Lukom Pezeljom (26). Odvezao ju je na usamljeni predio i pokušao silovati. Kristina se nadljudski opirala, pa ju je pomahnitali ubojica zatukao francuskim ključem. Pezelja su splitski suci nepravomoćno osudili na 31 godinu zatvora. Kristina je postala simbol mučeništva i prerano ugaslih snova. Kristinine pjesme, koje je pisala, objavit će se na proljeće.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...