News

Komentari 16

Objavljen video: Zadnji trenuci žene koja je rušila svoj rekord

Objavljen video: Zadnji trenuci žene koja je rušila svoj rekord

Jessi Combs je u listopadu 2013.  postala najbrža žena na četiri kotača u svijetu postigavši brzinu od 631 km/h vozeći automobil na mlazni pogon

Amerikanka Jessi Combs (39) poginula je u kolovozu dok je pokušavala srušiti svoj vlastiti rekord. Sada je objavljena snimka nastala u pustinji Alvord u američkoj saveznoj državi Oregon koja pokazuje njezine zadnje trenutke života.

Još se utvrđuje da li je možda udarac izazvao požar njezinog vozila. Jessi Combs je u listopadu 2013.  postala najbrža žena na četiri kotača u svijetu postigavši brzinu od 631 km/h vozeći automobil na mlazni pogon North American Eagle (NAE) Supersonic Speed Challenger. Eagle je vozilo koja je sastavljeno od ostataka mlaznog aviona F -104 Lockheed Startfightera. Istražitelji se nadaju da će im podaci pohranjeni u kompjuteru Challengera otkriti što je pošlo po zlu. Članovi Jessine obitelji su rekli da je umrla okružena svojim najmilijima. 

- Napustila je ovu zemlju vozeći brže nego ijedna druga žena u povijesti - objavila je njezina obitelj, piše Daily Mail.
Jessi je prije pogibije na svojem Instagramu napisala da oni koji žele mogu postići velike stvari.

- Ljudi kažu da sam luda, a ja im kažem hvala - napisala je Jessi. Njezin dečko Terry Madden je rekao kako su nakon nesreće napravili sve kako bi ju spasili. Objavio je na društvenim mrežama njihove zajedničke fotografije i napisao kako mu Jessi jako nedostaje.

- Mogao sam ju zaustaviti da sam htio, ali poginula je dok je radila ono što voli. Sve bih dao da je ovo samo ružan san - napisao je Madden. 

Najčitaniji članci