Obavijesti

News

Komentari 79

Obje su ga željele: Kako su 'ratovale' bivše Trumpove žene

Obje su ga željele: Kako su 'ratovale' bivše Trumpove žene
1

Prva Trumpova žena Ivana teško se nosila sa činjenicom da je srce njenog muža osvojila mlađa plavuša, missica Marla Maples. Sukob dviju dama oko milijardera početkom 90-ih bio je glavna tema u Americi

VIDEO

Američki tabloidi su početkom 90-ih obožavali ljubavnu sapunicu u kojoj su se našli američki milijunaš Donald Trump, njegova tri godine mlađa supruga Čehinja Ivana s kojom je u braku dobio troje djece i missica iz Georgije Marla Maples.
Bračni par Trump bio je godinama jedan od najpoznatijih i najeksponiranijih parova u njujorškom otmjenom društvu.

Donald Trump over the years

Bili su neizbježan tandem njujorške društvene scene sa životnim stilom ljudi koji puno rade i zaradjuju, a to puno i pokazuju. Sa svoje troje djece, Donaldom Jr., Ivankom i Ericom bili su idealna američka obitelj. Skladna i uspješna. No onda je krajem 80-ih njihovu obiteljsku idilu prekinula slatka plava Marla iz gradića Daltona na američkom jugu.

Ljubavni trokut intrigirao je američku javnost,  svi su željeli znati koja će plavuša na kraju pobjediti u borbi za srce kontroverznog milijunaša.

Skandal u Aspenu

Donald je tada 26-godišnju Marlu upoznao 1989. godine te totalno poludio za 17 godina mlađom glumicom i misicom. O tome da je Donald izgubio glavu plavokosom ljepticom bila je javna tajna, a incident između dvije Donaldove žene dogodio u prosincu u elitnom američkom skijalištu Aspen za vrijeme zimskih praznika. Mediji su poludili za pričom o sukobu žene i ljubavnice, a verzija što se zapravo dogodilo bilo je bezbroj..

Donald Trump

Naime, supružnici Donald i Ivana otišli su u Aspen, a tamo se našla i Marla. Malo tko bi povjerovao da je tamo bila slučajno. One su se naravno srele i došlo je do velike svađe, a po nekima nije sve završilo na riječima nego je došlo i do fizičkog obračuna
Ivana je 1991.godinu u intervju Barbari Walters kazala da ona nije bila svjesna  udaljavanja i problema u braku jer je Donald izjavio da se brak raspao zbog toga što su se oni udaljili te da ju je on na neki način "prerastao". 

 

Ice skating with my mother at The Trump Rink. #centralpark #tbt

A photo posted by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

Marla joj je tada u Aspenu došla i jednostavno rekla "Ja volim Donalda, voliš li ga ti? Ivana joj je odgovorila: Nestani odmah, ja svog supruga jako volim.
Prije toga Ivana je čula telefonski razgovor Donalda i prijatelja u kojem su spominjali Marlu. Kad ga je ona pitala, tko je ta Marla on je odgovorio da je to samo jedna žena koja ga u zadnje vrijeme proganja i da to nije ništa ozbiljno...

Neki svjedoci su kazali da se Ivana na Marlu u restoranu izderala: Kučko jedna ostavi mi muža..!
a puno zanimljivija verzija je bila ta da su se susreli na skijalištu i gađale grudama snijega, a postoji i priča da su obje nosile ista skupa skijaška odijela koja im je Donald kupio
- Prišla mi je na skijalištu i rekla mi da voli mog supruga i da imaju aferu. To je bilo strašno bolno - kazala je Ivana.

Spektakularni razvod

Što god da se dogodilo, rezultiralo je razvodom i to ne bilo kakvim. Prljavim razvodom praćenim žestokim novinskim obračunima...  Marlu su svi gledali kao razaračicu 14- godišnjeg skladnog braka, a Ivana je bila ta koja je pokrenula spektakularnu brakorazvodnu parnicu, intezivno praćenu u medijima koja je okončana sudskom nagodbom u ožujku 1992. godine.  Ivana je dobila daleko više od imovine garantirane predbračnim ugovorom. Donald je supruzi isplatio 25 milijuna dolara, a ona je prilikom isplate izgovorila čuvenu rečenicu:

– Nemoj se ljutiti, uzmi mu sve.

Osvrćući se na razvod s Ivanom, Donald je kasnije izjavio: „Nisam otišao zbog druge žene, jednostavno sam otišao“.

Milijunaš nije gubio vrijeme, vjenčao se u prosincu 1993. godine sa Marlom, dva i pol mjeseca nakon rođenja kćeri Tiffany. Brak nije dugo trajao.

Razišli su se 1997. godine, a razveli 1999. Marla je odselila u Kaliforniju i sama odgajala kćer dok je Donald plaćao školovanje i uzdržavanje kćeri. Marla je 2013. godine priznala u Oprah show da zapravo nikad i nije prestala voljeti Donalda. 

Prije nekoliko godina u američkim medijima izašle su informacije po kojima je Donald zažalio što je Ivanu ostavio radi Marle i da to s Marlom nije bila prava ljubav već samo čista požuda..

Marla tražila oprost od Ivane

A Marla, koja se više nikad nije udavala, ove je godine za časopis People kazala da se nada da će joj Ivana oprostiti jednog dana jer jako voli njezinu djecu, no Ivana ne želi prihvatiti ispriku jer još uvijek smatra da je Marla krivac za raspad njezinog braka.

Iako je Donaldov i Ivanin razvod bio brutalan nakon nekog vremena opet su se zbližili i on je čak smatra kao nekom vrstom savjetnice.Za New York Times je u travnju ove godine rekla kako je zove prije i poslije nastupa i pita za mišljenje

- Vjerujte mi - Donald bi bio sjajan predsjednik Sjedinjenih Američkih Država! On bi uvijek bio sto posto angažiran, vodio bi pregovore, dogovore baš onako kako to decenijama čini u svojim kompanijama. On može učiniti ono što ne može niko drugi - rekla je Ivana Trump u jednom intervjuu o kandidaturi svog bivšeg muža kojeg je ona prozvala 'The Donald'.

Robert Anić

Ivana je u braku s Donaldom preuzela dio njegovih poslova, a biznisom se nastavila baviti i nakon braka. Bogatstvo joj se danas procijenjuje na 60 milijuna dolara. Nakon Donalda udavala se još dva puta, ali oba se puta razvela. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 79
VIDEO

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava
Naši novi vojni avioni slijeću u četvrtak! Koštali su 1,2 milijarde eura, a ugovor je i dalje tajna
ŠEST SADA, ŠEST KASNIJE

Naši novi vojni avioni slijeću u četvrtak! Koštali su 1,2 milijarde eura, a ugovor je i dalje tajna

Plus+ Stiže šest od 12 aviona. Dva dvosjeda i četiri jednosjeda biti će u novim hangarima na Plesu. Zauvijek će poslati u mirovinu stare MiG-ove 21