Obavijesti

News

Komentari 31

Obožavatelji šokirani: Hello Kitty nije mačka već djevojčica

Obožavatelji šokirani: Hello Kitty nije mačka već djevojčica
2

Antropologinja Christine R. Yano već godinama proučava Hello Kitty i tvrdi da Kitty nije mačka već djevojčica jer ju nitko nikad nije vidio da hoda na sve četiri noge

VIDEO

Antropologinja Christine R. Yano koja već godinama proučava Hello Kitty, jednog od najdražeg slavnog crtanog lika današnjice, izjavila je da Hello Kitty nije mačka.

Autorica knjige Pink Globalization: Hello Kitty's Trek Across the Pacific je pobliže objasnila tko je zapravo Kitty. Yano navodi da je lik iz crtića zapravo djevojčica, a to opravdava činjenicom da ju nikad nitko nije vidio da hoda na sve četiri.

Yano navodi da je Kitty White ili poznatija pod imenom Hello Kitty malena djevojčica koja živi sa svojom sestrom blizankinjom i roditeljima George i Mary White u predgrađu Londona. Pohađa treći razred, ima mačku kao kućnog ljubimca pod nazivom Charmmy Kitty, po horoskopu je škorpion, te kao i većina svojih vršnjakinja voli jesti pitu, a najdraža joj je ona od jabuke.

Yano je i sama do nedavno bila u zabludi kao i ostatak svijeta, jednom prilikom je pripremala tekst za izložbu o Hello Kitty gdje ju je opisala kao mačku na što su se osnivači ovog lika pobunili i obavijestili je da je ona ipak djevojčica.

Huffington prenosi da je vijest šokirala mnoge diljem svijeta,  koji su dugi niz godina bili uvjereni da je njihov najdraži crtani lik mala mačka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.