Obavijesti

News

Komentari 44

Obrat u slučaju smrti Ruskinje na Krku: Nije ubijena. Ona i suprug su se otrovali alkoholom

Obrat u slučaju smrti Ruskinje na Krku: Nije ubijena. Ona i suprug su se otrovali alkoholom

Također nam je potvrđeno da je žena preminula tri dana prije nego ju je policija pronašla u stanu, što znači da je rastrojeni suprug s njenim mrtvim tijelom proveo te dane u stanu

VIDEO

Iako je policija, koja je prema nalogu riječkog ŽDO-a provodila istragu, objavila kako je privela supruga žene nađene mrtve u stanu na Krku, kojeg se sumnjići za njeno ubojstvo, obdukcija tijela pokojne Ruskinje njemačkog državljanstva pokazala je kako je ona umrla od trovanja alkoholom u krvi.

POGLEDAJTE VIDEO Tragedija na Krku

Pokretanje videa...

Ubojstvo Krk 01:24

- Točno je, ne radi se o nikakvom kaznenom djelu, tj. ubojstvu, već o nesretnom slučaju, tj. trovanju alkoholom. Ne mogu vam odavati o koliko promila se radi, ali je uzrok smrti definitivno velika količina alkohola u krvi. Na tijelu nisu nađene nikakve ozljede koje bi upućivale na kazneno djelo - potvrđeno nam je iz riječkog Zavda za sudsku medicinu gdje je obavljena obdukcija.

Na upit zašto bi muškarac prvotno osumnjićen za ubojstvo priznao sestri žene da ju je ubio, sudski vještak komentirao je da je i on bio toliko pijan da vjerojatno nije znao što se događa.

Također nam je potvrđeno da je žena preminula tri dana prije nego ju je policija pronašla u stanu, što znači da je rastrojeni suprug s njenim mrtvim tijelom proveo te dane u stanu, bez da ikoga pozove u pomoć.

Iz policije pak kažu da još nisu dobili službeno priopćenje o rezultatima obdukcije, te da će po primitku istog tijekom sutrašnjeg dana izvijestiti ŽDO o konačnom ishodu istrage. Za očekivati je da će ŽDO potom izmijeniti kategoriju kaznenog djela, te da će se supruga preminule eventualno teretiti za nepružanje pomoći.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Nova runda saharskog pijeska stiže nad Hrvatsku:  Nebo će se zamutiti, evo kad se očekuje...
VELIKA PROGNOZA ZA VIKEND

Nova runda saharskog pijeska stiže nad Hrvatsku: Nebo će se zamutiti, evo kad se očekuje...

Zbog saharskog pijeska u višim slojevima atmosfere nebo će biti mutno žućkaste boje. Do sredine idućeg tjedna promjenljivo, red kiše. red sunca...

FOTO Pogledajte luksuznu vilu novog ministra turizma. Zaradio 59.000 eura od iznajmljivanja
ODSJEDNI KOD MINISTRA

FOTO Pogledajte luksuznu vilu novog ministra turizma. Zaradio 59.000 eura od iznajmljivanja

Prema podacima iz imovinske kartice koju je zadnji put mijenjao u veljači ove godine, ministar godišnje od najma ove vile zaradi 59.000 eura. Vila je već bukirana za cijelu sezonu sve do početka listopada
DOZNAJEMO Beba koju su našli u Zaprešiću ide u Nazorovu. Ravnateljica: Jučer su nas zvali
MALI IVAN JOŠ JE U BOLNICI

DOZNAJEMO Beba koju su našli u Zaprešiću ide u Nazorovu. Ravnateljica: Jučer su nas zvali

Dijete se i dalje nalazi u bolnici, a nakon otpusta iz bolnice, djetetu se priznaje usluga smještaja u adekvatnu udomiteljsku obitelj ili ustanovu socijalne skrbi - odgovorili su za 24sata iz Hrvatskog zavoda za socijalni rad.