News

Komentari 520

'Milanović je mogao pitati kuha li se njegov opoziv. To se neće dogoditi zbog drugara iz Mosta'

'Milanović je mogao pitati kuha li se njegov opoziv. To se neće dogoditi zbog drugara iz Mosta'

On je i politički ponižen jer ne može izabrati kandidatkinju kojoj je on ovo priuštio. Ja razumijem da je njemu teško, gubi od nas, rekao je Plenković

Nakon što je predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović premijera Andreja Plenkovića prozvao na svom Facebook profilu, premijer je dao izjavu u HDZ-u gdje je bio na sjednici Predsjedništva.

POGLEDAJTE VIDEO Izjava premijera Plenkovića

Plenković je odgovorio na pitanje što kaže na Milanovićevu primjedbu je li on spreman za opoziv.

- Teško da može doći do našeg opoziva, bili su izbori 5. srpnja kada je HDZ uvjerljivo pobijedio. Predsjednik očito ne zna što se događa u HDZ-u, pa i oko ove teme je mogao zvati da pita kuha li se neki opoziv. Za to vam treba 101 potpis, a obzirom na njegove drugare iz Mosta to se ne može dogoditi - rekao je Plenković.

Plenković smatra kako je predsjednik Republike doživio težak pravni poraz.

- On je i politički ponižen jer ne može izabrati kandidatkinju kojoj je on ovo priuštio. Otud ta frustracija. Predsjednik je u cijelosti preuzeo ulogu lidera ljevice. Ja razumijem da je njemu teško, gubi od nas. Nervoza je rezultirala egzaltacijom, možemo govoriti o verbalnoj agresiji, prije svega prema Pupovcu, on bi se njima trebao ispričati. Ja sam na to navikao, ali neki možda nisu, od tog našeg Facebook junaka. Smatram da bi se on trebao ispričati gospodinu Pupovcu, nizu drugih, javnosti kojoj je ovo priuštio na Cvjetnicu i u velikom tjednu. To će sigurno naići na odobravanje ove klerikalne desnice Mosta - kazao je Plenković.

- Ja dosad nisam čuo da se izbor predsjednika Vrhovnog suda poistovjećuje s reformom pravosuđa - dodao je Plenković.

Najčitaniji članci