News

Komentari 29

U eksploziji plinske boce u Gračanima poginuo muškarac

U eksploziji plinske boce u Gračanima poginuo muškarac

U utorak oko 7.15 sati odjeknula je eksplozija u podrumu obiteljske kuće na adresi Isce 64, javlja PU zagrebačka. Među ruševinama je pronađeno tijelo muškarca

U utorak ujutro oko 7.15 sati odjeknula je eksplozija u podrumu obiteljske kuće na adresi Isce 64, javlja PU zagrebačka. Obiteljska kuća se urušila od siline eksplozije, a doznajemo kako je eksplodirala plinska boca. Među ruševinama je gotovo četiri sata nakon nesreće pronađeno tijelo muškarca. 

Iz Ureda za upravljanje hitnim situacijama priopćili su kako su na teren izašli djelatnici JVP Grada Zagreba, Vatrogasne postaje Centar sa 16 vatrogasaca i četiri vatrogasna vozila te DVD Gračani sa šest vatrogasaca. 

U tijeku je akcija raščišćavanja i pretraživanja urušenih dijelova građevine, što rade vatrogasci koji su i pripadnici Specijalističke postrojbe civilne zaštite za spašavanje iz ruševina. Na terenu je i Ured za upravljanje u hitnim situacijama, Nastavni zavod za hitnu medicinu Grada Zagreba i PU zagrebačka koja će napraviti  očevid - stoji u priopćenju. 

Najčitaniji članci